Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Motel smrti (2007) 

Tenhle film se naštěsti nesnaží hrát na něco co není. Příemně strávená hodinka a půl, kde se díky nadprůměrné atmosféře budete bát tam kde máte. Pokud ovšem přistoupíte na fakt, že tohle je obyčejný horor a ne aspirant na oscara (a ještě lépe když si to pustíte večer při zhasnutých světlech). Výborná režije a sympatická ústřední dvojce vás nenechá vydechnout. Samozřejmě, že je tu pár nesmyslů a nelogičností, ale to přijde až po závěrečných titulcích. Ty jsou mimochodem předhozeny v ten nejlepší možný moment.

plakát

Jason X (2001) 

Pokud budu hodnotit jako komedii/parodii musim dat 3*. U tohohle filmu jsem se hodne nasmal. Nekde to vypadalo, ze se autori berou trochu s nadsazkou, nekde naopak smrtelne vazne. Oboji bylo ale celkem vtipne. Jako komedie slabsi prumer. Jako horor to je ale jasny odpad! PS: Spacakova scena u Crystal Lake je opravdu k popukani :)

plakát

Velké naděje (1998) 

Priznam se, ze neznam ani knizni predlohu, ani puvodni filmovou adaptaci. Hodnotim tudis naprosto samostatne a s nicim nesrovnavam. Tento film si udrzel mou pozornost od zacatku az do konce a i dlouho pote. Nevim cim to je, ze na me tak silne zapusobil. Mozna skvela rezie, mozna vynikajici hudba, vyborni herci ci onen nestastny pribeh. S nejvetsi pravdepodobnosti ale vsechno dohromady. Proste to nemuzu dostat z hlavy. A protoze tohle se povede jen velmi omezenemu poctu filmu, zaslouzi si absolutni hodnoceni. Podtrh bych to tim, ze ja nejsem priznivcem nekolikanasobneho slednovani filmu, ale tento si klidne a rad pustim znovu.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Vyborny napad udelat serial tak trochu z "druhe strany". Po zkouknuti prvni sezony musim rict, ze jsem videl jen malo lepsich serialu, pokud vubec nejaky. Vyborny namet, skvela hudba a predevsim vyborny Michael Hall z toho delaji podivanou na kterou asi hned tak nezapomenu. Posledni dil tomu jen nasadil korunu. Proste musim smeknout. Na drhou serii se tesim jak maly kluk :) PS: A hadejte co se mi vzdycky vybavi pokazde kdyz si delam volsky oko...

plakát

Nepohodlný (2005) 

Vsichni sereme na afriku. Ja, vy, oni...proste vsichni. Teda skoro... Film o dvou lidech, kteri se postavili komercnimu zneuzivani afriky a jejich "levnych" lidi. Tam kde jeden prestal (vyborna Rachel Weisz), druhy pokracuje. A to az do konce. Ve chvili kdy jsem si rekl, ze film se jiz nejak moc natahuje, prisel vynikajici konec. Na absolutni hodnoceni to sice neni, neb jsou videt jiste slabiny, ale vynikajici 4* si zahradnik jiste zasluhuje.

plakát

Match Point - Hra osudu (2005) 

Nevím co napsat. Po dobu trvání jsem asi 3x změnil názor na tento film. Výsledný dojem jsou ony 4*. Tady člověk vidí jak je těžké všechno opustit...a kvůli čemu vlastně? A ať si říká kdo chce co chce....to s tím prstýnkem bylo výborné...přesně jak se říká na začátku: "S trochou štěstí spadne dopředu a vy vyhrajete. Nebo možná ne a vy prohrajete."

plakát

Ostrov (2005) 

I když tento film nebyl kritiky příliš ocěňován, musím říct, že splnil vše co jsem od něj očekával pro příjemné strávení odpoledne. Vyborní herci, ne uplně stupidní příběh, výborné akční scény. Co víc si člověk může přát. Ano, některé akční scény ve městě už byly trochu moc, ten konec taky nebyl úplně super (obzvlášt obrácení zlého lovce lidí k tem hodným mi přišlo trochu moc pohádkové). Ale jinak velká spokojenost...rozhodně lepší než zde mnohokrát zmiňovaní Mizerové II.