Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 983)

plakát

Proxima (2019) 

Jedna hvězdička za těch pár vteřin startující rakety, jinak je to v podstatě o ničem.

plakát

Švindlíři (2003) 

Ridley, Ridley, cos to stvořil?? Koukat se na Cage, jak ze sebe dělá polodementního magora, mě fakt nějak nebavilo.

plakát

Plastic Symphony (2022) 

Tohle nějak nebyl můj šálek hudebního čaje. Vrrrrzzzzz, vrrrrzzzz.

plakát

Lůno (2010) odpad!

Eva Green asi předvedla slušný výkon s minimem slov v ... naprosto úchylný píčovině. Mladíkovi je ... kolik??...dvacet??, mamka vůbec nestárne a i ten noťas po tatovi šlape furt jak za mlada.... To úmorné pomalé tempo prakticky beze slov, bez hudby, se spoustou pomalých záběrů tomu taky nepomohlo.

plakát

Krutý trest (1999) (TV film) 

Jednou se na tohle pozdně devadesátkové béčko podívat dalo, ale žádný zázrak to určitě není.

plakát

Mlha (1980) odpad!

Tak tohle bylo solidní mlhovno

plakát

To jsem já, Margaret! (2023) 

Předpokládám, že hlavním (a dost možná jediným) důvodem toho, že jsem to stáhnul, byla Rachel McAdams. Protože jinak to byl docela krok vedle. Radostné očekávání a pak zděšení nad první menstruací jsem asi tak nutně vidět nepotřeboval.

plakát

Slečna bestie (2020) 

No, kravina je to převeliká, o tom žádná, ale už jsem viděl řadu filmů, co se tvářily mnohem vážněji a nudily mě víc.

plakát

Tisícročná včela (1983) 

Tak jsem to zdolal. Uf. Asi jsem čekal něco malinko jiného, něco jako třeba byli Jasného Všichni dobří rodáci (i když ti jsou z trochu jiné doby), které by to snad svým pojetím i poněkud připomínalo, kdyby v tom nebyly ty fantasmagorický vložky. To mi tam moc nesedělo. Tohle byl do značné míry docela slušný guláš, ve kterém jsem se hlavně zpočátku poněkud ztrácel. A pak ta stopáž... méně je někdy (no dost často) více. Ale exteriéry slovenských hor byly krásné, i kamera a kostýmy povedené, to se zase musí nechat. Jo a další poznatek. Na dobu svého vzniku se tam teda docela dost šoustalo.

plakát

Labyrint lží (2008) 

.... a já zase naprosto nechápu, co mě inspirovalo k tomu, abych tohle stáhnul. Jako asi je to natočený dobře (protože Ridley Scott?), ale mně jsou tihle musulmanský čmoudi, co vypadají všici tak nějak stejně, naprosto ukradený všichni do jednoho. Ať mi nikdo neříká, že všichni ti, co tomu pálí 4 a 5 hvězdiček (protože Ridley Scott?), se v tom beze zbytku orientovali.