Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (592)

plakát

Karppi (2018) (seriál) 

Když si inspektorka bez manžela hledí víc práce než dětí, tak to není pro mě. Celé noci vyšetřuje a děti jí hlídá někdo jiný? Skončil jsem po druhém dílu.

plakát

Bronco Billy (1980) 

To bylo tak blbý, až to bylo hezký...

plakát

Království Planeta opic (2024) 

Opice budou pořád opice a lidi pořád lidi. A ani tento film na tom nic nezmění. Zbytečně natáhlé. Kde se vzala, tu se vzala Maya, která všechno ví a všechno ovládá... orli, kteří poslouchají opice....no dost bylo fantasmagorie.

plakát

Marcella (2016) (seriál) 

Výpadky paměti bych toleroval, ale ne u policejní komisařky (dost nesympatické), od které se očekává jasná hlava a rozhodnost. Když má výpadek a zjistí, že neví, co několik hodin dělala, tak to je docela ujetý... Ale jinak je to napínavé...

plakát

Ashley Madison: Sex, lži a ostuda (2024) (seriál) 

Podle mě se hackeři zachovali férově: nabídli, že nic nezveřejní, když oba weby majitel zruší. Jenže on vydělával stovky miliónů, tak proč by to dělal? Hlavní vinu vidím v tom nenažraném majiteli webu. Kdyby poslechl, zrušil oba weby a založil si jiné, podobné, ale zabezpečené weby, tak mohl žít dál v klidu.

plakát

Kuchařka z Castamaru (2021) (seriál) 

Já nevím, co byste pořád chtěli: byl tam děj, záporák, zápletky, láska, chemie, teplouši i černoch...

plakát

Prasini thalassa (2020) odpad!

Jako o čem ten film byl? Čím mě měl oslovit? Co jsem si měl odnést? Nic, o ničem.

plakát

Tulák z širých plání (1973) 

Myslím, že ten film nám měl ukázat, že když něco chceme, tak se o to máme usilovat. Cizinec je vše naučil a oni stejně nebyli schopni se ubránit a spoléhali na Cizince. Jaká znásilnění? Ta první si o sex sama říkala a nakonec hekala rozkoší. A ta druhá se s Cizincem líbala jako o život. To dělají znásilněné ženy? A že na začátku zabil 3 muže? Vždyť ho provokovali, přímo si říkali o nářez a ještě je předem varoval. Ten film byl spíš o morálce těch, kdo něco chtějí, tak ať za to bojují a nenechávají to na druhých.

plakát

Slzotvůrce (2024) 

Takový mix romantiky s dramatem. Zbytečné sexistické scény. Víc bych v tomto příběhu rozvinul vztah hlavní hrdinky s novou matkou. A dobré hudby mohlo být klidně víc.