Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Naprostá bomba! Skvěle obsazené role, občas i trocha sarkasmu. Je zajímavé sledovat děj ze všech stran ať už DEA (kde si Murphyho a Peňu zamilujete), nebo z Medellinskeho kartelu (kde zase němě obdivujete chladnokrevnost ale zároveň i lidskost u Escobara). Někde ve čtvrtině 2. série jsem už prahnul po smrti Pabla. Dokonale je zde ukázáno, jak moc je policie zkorumpovaná a v podstatě je to jeden z dalších nepřítelů DEA. První dvě série byly neskutečné, měly vše. Třetí série začínala trošičku zvolna a první dva, tři díly mě lehce zklamaly, možná i kvůli nepřítomnosti Murphyho. Musíte se smířit že Cartel de Cali hraje hru podle jiných pravidel. Zbytek série se zase rozjel a ač jsem si nové agenty jsem si příliš neoblíbil, naštěstí to jistil Peňa. O to větší škoda že Pedro Pascal (Peňa) dle obsazení ve 4. sérii nebude... /95%/

plakát

Vikingové - Okamžiky vzpomínek (2018) (epizoda) 

Pro mě osobně zklamání. Neustálé přeskakování děje. I přes to že to má být "mid-season final" tak se nic nerozhodlo. Jako pozitivum beru nabídku na sebeobětování Flokiho, který se poslední dobou jako postava strašně ohrál a už nemá to, co míval. pak samozřejmě návrat strýčka Rolla. Doufam, že se z Vikingů nestane zbytečně nekonečný seriál, který bude jen nudit a přidávat na absurditě. Nejslabší díl za poslední řádku dílů. /50%/

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Nedokázal jsem vydržet sledovat dále, díly šly stále dolů. Za mě 55%. Možná se časem vrátím a budu pokračovat, pro mě ale průměrný seroš.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Musím říct, že první tři série pro mě byly naprostá špička, možno přirovnat i k Breaking Bad. Bohužel seriál měl od půlky čtvrté série sestupnou tendenci, na úkor přeplácanosti, horší díly střídali lepší. Občas jsem si v páté sérii řekl, že toto už opravdu NE, ale naštěstí se to vždy vytáhlo alespoň do určitého seriálového průměru. Takže myslím že ubrání 10-15dílů by vůbec nebylo špatné. Dost času si vyberou flashbacky a flashforwardy, které si myslím rozhodně neprekázely. Celkově 85% SPOILER ALERT 1. Série - Takové lehké oťukání. V podstatě se dozvíte jen, že tady není něco v pořádku. Lehce se seznámíte s až úchylne správným doktůrkem, pohlednou zločinkou nebo arogantním borcem (Jack, Kate, Sawyer) 90% 2. Série - Stále pokračuje napětí i když vlastně nevíte z čeho, to na mě působilo asi nejvíc. Pomalu se vám odkrývají dílky do skládačky. 95% 3. Serie - Možná nejlepší ze všech, sic stále bez přesunu v čase či extrémním množstvím postav. Taky mi začal být velmi sympatický John Lock. 100% 4. Serie - A už to začíná, pomalu ale jistě se vám hromadí nové otázky k těm, na které ještě odpověď neznáte a pokud jste viděli, na některé si počkáte treba i celou sérii. Začíná cestování časem, což by nebylo vůbec špatný, kdyby to nebylo tak na dlouho 75% 5. Serie - Úroveň upadá. Například neustálým "oživováním" postav a někdy i nelogickym dějem a situacemi které vám hlavu zamotají.70% 6. Serie - Pro mne to bylo téměř co díl jiné, jednou super, pak třeba dva na nic a další tři dobrý... Konec nijak neuchvatil ale rozhodně patřil mezi lepší. 80% See you in another life bro!

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Mám rád tuhle ulítlou partičku, trochu bláznivá Phoebe, šílená pořádko-milka Monika, alfa samec Joye, vtipálek Chandler, Paleontolog Ross a nakonec žhavá Rachel. Plus jako občasný host nějáká ta "stár". Hlavně první díly byly moc super, na oddych a trochu pobavení ideální seroš:) Až vám je i líto že už to posledním dílem končí.

plakát

8. míle (2002) 

Dle mně nemá film žádný přímý směr, i přes to ale dobře líčí život nadějného rapera v ostrých ulicích, klubech a barech Detroitu, kde převažují černí. Hudba k tomu je dokonalá - Lose Yourself je opravdová špica. Eminem překvapil dobrým hereckým výkonem. Za mě film, který si čtyři hvězdy určitě zaslouží!