Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama

Recenze (13)

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

"Repete!".. Tento film bych mohl sledovat pořád dokola. Hlášky Bohuša jsou opravdu legendární. Snad nejvtipnějši komedie natočená v Česku. Nemohu jinak, než 5/5..

plakát

Grinch (2000) 

Grinch je americká klasika, která se (dle mého názoru) usadila i v Česku jako jedna z nejoblíbenějších vánočních pohádek vůbec. Jako ve většině pohádek musí být nějaký padouch, který něco překazí. A tak Grinch překazil Vánoce tak, jako zlý Santa. Dal bych 5/5, ale znám daleko lepší vánoční pohádky, ve kterých je děj podstatně lepší.. Takže 4/5..

plakát

Shrek (2001) 

Nejlepší "animák" posledních let. Duo Shrek a Oslík je prostě jedna z nejlepších dvojic. A dívat se, jak spolu (a ostatními) znemožní svatbu, porazí Robina Hooda a na konec si dokonce i zazpívají.. 5/5..

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Skvělý film, který na mě udělal dojem. Velice originální, svým pojetím úplně odlišný než jiné horory. Je to asi nejlepší díl ze série Saw. Jednoznačně 5/5.

plakát

Vzkříšení démona (2015) 

Film zpracovaný docela dobře.. První půlhodina byla zajímavá, ale pak to šlo z kopce. Jen pořád samé bezmyšlenkovité mordování.. 3/5..

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Jeden z mírně nadprůměrných český filmů. U některých scén jsem se docela hodně nasmál, ale bylo jich po skromnu. Vtipy byly docela ohrané a lehce předvídatelné. Proto dávám 3/5.

plakát

Spider-Man (2002) 

Celkem povedený film o (podle mě) nejlepším marvelovském superhrdinovi. Film je celkově dobře zpracováný a má poutavý děj, ale některé scény mohly být více akční a zajímavější. Ale i tak 4/5.

plakát

Diktátor (2012) 

U tohohle snímku jsem se hodně nasmál. Sacha Baron Cohen je asi jeden z nejlepších komiků současné doby a i proto sklízí zasloužené ovoce v podobě vyprodaných kin. Černý humor a satira je základní kámen úspěchu všech jeho filmů. Zaslouženě 5 hvězd.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Po prvním díle, který byl vynikající, jsem myslel, že i pokračování bude skvělé. Bohužel jsem se spletl. Film se ani nepřiblížil legendárnímu prvnímu dílu, kde byla k vidění skvělá show v podání Bolka Polívky. Sice ve "dvojce" hrál také, ale nepředvedl moc zajímavý výkon. Film byl místy až strašný. Proto dávám jen 3/5. Pro mě průměrný film.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Opravdu nedotknutelní! Zatím asi nejlepší komedie, kterou jsem za poslední roky viděl. Skvělý příběh o bohatém, ale postiženém člověku, který si užívá život i přes hodně krutý osud se svým opatrovníkem. I přes počáteční neshody si skvěle rozumí. Nemůžu jinak, než udělit 5 hvězd.