Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (66)

plakát

The Covenant (2023) 

Guy Ritchie opět trefil jackpot. Vážnější kousek zabalený do akčního hávu, v čele s fantastickým Gyllenhaalem a působivou hudbou. Poctivý řemeslo.

plakát

Babylon (2022) 

Opulentní, groteskní, depresivní, chaotický, přepálený, hlučný...... ale vážně dobrý, moc moc dobrý.

plakát

Nejhlubší nádech (2023) 

Miluju potápění, sám se dostanu do 12ti metrů, ale tohle jsou jiný kapacity, smekám a žasnu v němém úžasu, co vše jde dokázat a kam až jdou posunout hranice lidských možností. Neuvěřitelný ....

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Přesně kvůli takovým filmům se chodí do kina, do velkého kina. S celou rodinou.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Poslední dobou je to s Ridley Scottem jako na houpačce. Ovšem tohle je další jeho skvělý kousek! Atmosféra dokonalá, slušnej příběh z doby, kdy jméno a rod byl nadevše, kámoši Matt a Ben, super Adam Driver. Dobrý, moc dobrý👍👍. Vlastně ani nevím, kdy mě tak bavilo historické drama.

plakát

Denní směna (2022) 

Tady se maká "Od soumraku do úsvitu", pak na denní sněmu a rovnou na noční. Zábavná, stylová blbinka.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Poslední mohykán Tom Cruise v záplavě Marvelu, DC a podobných digi orgiích. Poctivá filmařina, chlapáci, kočky, káry, motorky, v neposlední řadě stíhačky. Kosinski dostal životní šanci a využil jí na 100%. Tom je boží a hudba jakbysmet. V kině 4DX překvapivě zážitek navíc. Klobouk dolů, skvělý film.

plakát

Bony a klid (1987) 

Ok, doba dávno minulá... Kdo nezažil, nerozumí..... Ovšem ten soundtrack je, troufnou si říct, 200%, film samotný 50% (ano, opět nostalgie), všeho všudy tři hvězdy, jen to práskne.  Precizní hudební doprovod dávkovaný tam kde má být, smekám. Přesný výběr herců, slušná režie a roztěkaná kamera na svou dobu "světová" ☺. Relax

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Gay Ritchie je velmi zajímavý muž. Tarantino také. Oba něco spojuje. Láska k filmu. Ostatně jako nás všechny, co píšou svoje komentáře. Zatímco Tarantino ztrácí dech, Ritchie si poslední dobou nějak užívá. A ne sám. Navíc brilantní hudba. Skoro jako nesmrtelný smyčce, který má zas rád Aronofsky. Gentlemani o chlup lepší, ale jen díky kvartetu McConaughey,  Hunnam, Farrell a Grant. Opravdová radost, chuť natočit film, který sice už každý viděl stokrát, ale trošku jinak...s láskou k žánru...A to se nevídá každý...., ehm, rok?

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Královská zábava bez ohledu na věk. Dechberoucí vizuál, monstrózní hudební doprovod. Smekám.