Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (4 753)

plakát

Den, který změnil Norsko (2020) (seriál) 

Skvělá první polovina, hlavně ty 2 díly odehrávající se přímo během střelby na ostrově. Proto je o to smutnější, že druhá polovina seriálu už nemá moc co vyprávět. Je tu sice nastíněná otázka rasismu, ale seriál už vyloženě přešlapuje na místě. Je to škoda, protože i tak, na první pohled, banální pohled na policistku u telefonu, která neví co má dělat, protože je sama, je hutný a mrazivý. Každopádně jde ale v celku o, až překvapující, kritiku norských úřadů a policie. Od Norů samotných.

plakát

Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki (2001) 

Posun je tu viditelný. Sice to jsou furt ti samí panďuláci, kteří si dávají přes držku, ale když už něco bouchá, nejsou to prskavky, ale "pravé" výbuchy a plameny. Pryč je naštěstí dětinskost i minigodzilla. V rámci mezí se to bere příjemně vážně.

plakát

Pokémon: Vol. 21: Po-Ke Corral (2000) (video kompilace) 

Jedná se o videokompilaci tří dílů, Svátky s Jinx, Vánice a Rozhodující boj v pokemonní ohradě.

plakát

Solaris (1972) odpad!

Omlouvám se, tohle je na mě asi už moc. Zoufale pomalé tempo a téměř 3 hodiny. Asi si to ten odpad nezaslouží, ale pocitově ten film nenávidím a to mi chybí ještě pár minut do konce.

plakát

Tábor tygrů (2000) 

Skvělý Farrell, u kterého je člověku zase jednou líto, že se nikdy tou áčkovou hvězdou nestal, solidní režie Schumachera a velká nuda v tom zbytku. Naštěstí to tahá na průměrný 3 Colin.

plakát

Moje superbejvalka (2006) 

Odporné triky, odporná Anna Faris, kterou doslova nesnáším, příšerný Luke Wilson, potenciálně velmi vtipný příběh zabitý vším ostatním. Od režie po casting. Chudák Uma Thurman. Komedie, ve které se divák ani jednou neusměje a celou dobu si říká, že by to každý ňouma s kamerou natočil vtipněji.

plakát

Cizinci: Kapitola 1 (2024) 

Líný a ničím zajímavý horor, který ani není hororem. Pokud tedy pro diváka není vrchol strachu ticho - hlasitá rána (hudba) a nepřítel za rohem, v zrcadle nebo za sklem. I když má film krátkých 90 minut, začne diváka nudit až nepříjemně brzo. Budou další 2 pokračování, těším se.

plakát

Protivný sprostý holky (2024) 

Naprosto zbytečná adaptace, která prohrává s kultovním prvním filmem ve všem. K tomu to pojmout jako muzikál je peklo o to větší. 2 hodiny jsem protrpěl, odškrtával jsem známé scény a čekal na konec.

plakát

Pokémon 3 (2000) 

Příběhově určitě dospělejší než první 2 díly. Bohužel to ale nedrží vůbec pohromadě a, budu se zase opakovat, se to na seriál nechytá ani náhodou. Do kánonu seriálu to nezapadá, nic se prakticky nestane, jen tu nostalgicky procházejí staronový pokémoni našich hrdinů.

plakát

Rivalové (2024) 

Strhující zápas nejen na kurtu, ale i mezi postavami. Silná herecká trojka Zendaya, O´Connor a hlavně excelující Faist tu předvádí strhující hru eg a vztahů mezi nimi. Do toho skvělá kamera a hudba, které na konci z obyčejného finále challengeru udělají finále grand slamu. Nečekejte sportovní film typu Wimbledon, tohle je propracovanější, hlubší a lepší ve všech směrech. Skvělý.