Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Vražda na jachtě (2019) 

Strašné strašné strašné a ještě jednou strašné! Sandler za idiota Anistonka za naivní blbku a příběh tragický. Čekal jsem co nedostanu od této dvojice a dosti jsem se těšil, a nakonec takový výblitek! Jediné díky čemu jsem dal alespoň tu jednu hvězdu je snaha, která nakonec šla do háje ale byla tam!

plakát

Úniková hra (2019) 

Koukat se na to dá, ale spíše jen jednou. Neřekl bych, že je to propadák ale už vůbec né hitovka. Pro určitou část filmových fandů kteří nemají moc rádi drastické a krvavé záběry to jistě bude přijatelnější než Saw ale opačně, je to dosti předvidatelné a po chvíli i nudné. Herecké výkony slabé a nezáživné, příběh dopředu jasný a konec jednoznačný. Kamera a technické zpracovní vcelku dobré proto nehazím flintu do žita a nechávám hodně krajní tři hvězdy.

plakát

Robin Hood (2018) 

Nejsem předpojatec modernizace klasický příběhů, a musím uznat, že v mnoha případech se to i povedlo ale o tomto filmu snad nemohu říct nic kladného jen, že snaha byla! Záběry "křižáků" bojujících proti Arabům, které vypadají chvílmi jako z filmu "Americký Sniper" jen s lukem v ruce jsou až přehaně nafouklé a komické! Po shlédnutí jsem byl opravdu znechucen a dost jsem litoval 2 hodin mého života, které jsem obětoval. Navíc mě i dosti vyděsilo, když konec směřoval k možnému pokračování. Pevně doufám, že se tak nestane, už jen kvůli dvěma hlavním protagonistům. Ti jsou také důvod, že jsem hodnotil alespoň jednou hvězdou, musím totiž uznat že spojení Jamie Foxxe a Tarona Egertona je zajímavé a v některých chvílích i dosti zábavné, a představiteli Robina role vyjímečně sedí. Bohužel je to to jediné pozitivní na celém snímku a proto budu jen doufat, že to byl pouze výkřik do tmy bez naděje na opětovné shledání!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Obrovské obavy, které se během pár vteřin, kdy jsem uviděl úžasné a nepřekonatelné pojetí Rami Maleka v roli jendoho z nejúžasnějších zpěváku všech dob! Film jsem sledoval snad na jeden nádech od začátku do konce, ať už se kdekoliv dočtete, že ve skutečnosti to bylo celé trochu jinak je to naprosto bezpředmětné, film tak jak je napsán a zrežírován je naproto dokonalý, a jak jsem již psal celý podtržen úžasným výkonem hlavního protagonisty. Jeho výraz, pohyby, jeho vyjádření citů na plátně vás nenechá v klidu ani na chvíli, a jakmile se objeví jakákoliv známa píseň kapely Queen máte chuť se rozpohybovat a úžit si to společně s herci. Nezbývá než doporučit film a dát mu 5 hvězd!

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Od filmu jsem čekal mnohem více, a to i přesto, že jsem byl již dopředu skeptický vůči obsazení "Lady Gaga". Herecké výkony jako takové sice nejsou vůbec špatné, ale přesto jeden velice převažuje a to je Bradley Cooper. Ano mohly bychom si myslet, že jako režisér si roli ušil sám pro sebe, ale když vidíte kolik prostoru na předvedení Lady Gaga dostává a přesto je hluboko pod ním, aspoň co se hereckého výkonu týče, je to dosti smutné. Ale i tak se filmu nedá odepřít pár kvalit, a to je sice již ohraný a předvídatelný děj, ale i tak kvalitní, a již tolik omílaná hlavní píseň "Shallow", která opravdu chytí za srdce, ale to je bohužel všechno. Při sledování filmu jsem byl neustále v očekávání nějakého toho "BUM" ale zjistil jsem, že si stačí zapnout videoklip, ten pozorně sledovat, poté si pustit začátek a konec filmu a máte vystaráno.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Dle mého názoru, epické a ikdyž bychom mohly polemizovat o pár aspektech kontinuity a logiky, i tak musím prohlásit že jako zakočení jedne ságy je to zcela nepřekonatelné dílo. Slyšel jsem spostu ohlasů, že Infinity War je jednoznačně lepší, takže pokud se na film budete dívat s předpojatostí předchozího dílu, a očekávání akce od začátku do konce tak možná budete částečně zklamáni avšak myslím si že konec Vám to vynahradí. Endgame není film o akci od začátku do konce, je to film který ukazuje, že ať už superhrdinové nebo ne, pokud zmizí půlka populace zasáhne to každého, a jsem velice rád, že je to ukázáno i v tomto filmu. Příběh a děj Endgame je neskutečně poutavý, ohromě Vás vtáhne do děje a nepustí až do samotného konce. Je samozřejmě i vtipný a s nábojem recese tak jako každá "Márvelovka" ale se vší pokorou k ději, postavám i událostem. Celý film ukáže i to jak je to všechno už od začátku promyšlené a propojené jako puzzle, což vám v určitých chvílích vyráži dech. A pokud jste jako já fanda i komiksové tvorby, musíte některé detaily sice brát s nadhledem, ale jak jsme již několikrát slyšeli, nešlo o to natočit co už je napsané ale vyprávět jiný příběh. Berte tedy tuto filmovou ságu všech dvaadvaceti filmu jako kopletní příběh zakončený tímto majstrštichem!!!