Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (185)

plakát

Zvířata (2022) 

Film zobrazuje omezenost určitých lidí a navodí téma toho, co s nimi. Inteligence vás proti omezenci, který nepřemýšlí, neochrání. Nesmyslnost vidím v tom, že chlap co od rána do večera maká x měsíců, je pořád tlustej. A btw, moc mě nebaví zdejší komentáře, co na omylem pokaděném plátně vidí budoucnost lidstva. A ještě víc mě nebaví, když si to přečtou "plot" někde online a překladačem hodí do češtiny a výsledek vydávají za vlastní názor.

plakát

Pravdivý příběh (2015) 

Film perfektní, Franco skvělý. Jen opět výtka, tlusté ohavné prase by si nevzala sexy kost. Kdy tohle ve filmech utnou.

plakát

Zmizelá (2014) 

Viděno asi 6x a je to skvělý film. Žádné spoilery, pusťte si to.

plakát

Junioři (2022) 

Moc dobrý film. Nenudí, přináší hodně různorodých témat, zpracování perfektní. Vanessa Paradis hraje skvěle jako vždy, ale tady ji hlavní hrdina předbíhá, hlavně proto, že logicky má mnohem větší roli.

plakát

Moje perská rodina (2023) 

Osvěžující, pěkně zpracované, jen proč zase hlavní představitelka musí být lesba, ach jo. Když si to odmyslíte, je to fajn náhled do různých kultur a různého soužití.

plakát

Nedoručené Vánoce (2022) (TV film) 

Naprosté peklo :) Nedávám hodnocení, protože nejsem cílovka. Romantičky ignorující logiku budou nadšené, těm to doporučuji.

plakát

Bahno z Mississippi (2012) 

Fajnový film, kde, přestože tam hrají děti, nejde o kinderscheize. Film odsýpá, příliš nepolemizuje ani nepodsouvá, taková pohoda, kde fandíte dětem i McConaughey, přestože je osobně ve filmu nemáte rádi.

plakát

Slušný občan (2022) 

Samozřejmě člověka opět vyprudí vsuvka teploušů, navíc se snahou o adopci od jakési asijské ženy a slovy dvou chlapů, co říkají "ještě nejsme těhotní", čímž si říkáte, že chtěl scénárista jen všechny naštvat. Ale nakonec zjistíte, že o tohle v tom filmu vůbec nejde, byl to jen úvod pro hlavní příběh. Celý film je o různých jiných kulturách a zvyklostech, migrantech a přemýšlení jedné postavy, jak se k tomu vlastně postavit. To přemýšlivé téma je zajímavé, dobře natočené. Čímž netvrdím, že se dá celou dobu koukat, planých záběrů, kde se nic neděje je tolik, že si to pustíte k nějaké jiné činnosti, jinak byste usnuli. Ale téma zajímavé a relativně dobře zpracované.

plakát

Nepopsaný list (2022) 

Moc pěkný film, který mě bavil, jen úplně nechápu o čem to vlastně bylo. Budu spoilerovat. Holka teda přijde o paměť, nejde s tím k doktorovi, předstírá, že paměť má, všichni jí to baští, nikomu není nic divné a rozuzlení je, že na to, na co byla před ztrátou paměti naštvaná, už naštvaná není. Chápu asi nějaké poselství, že si sami rozhodujeme o svých rozhodnutích a jsme ovlivněni zkušenostmi, společností a zážitky, ale nějak mi to přijde málo. Tedy i přes skvělý výkon hlavní hrdinky pouze 3 hvězdy.

plakát

Dívka, která unikla: Příběh Kary Robinsonové (2023) (TV film) odpad!

Pokud je to opravdu založeno na realitě, tak slečně moc a moc fandím, ale bohužel tahle blbá slátanina, která věděla, že je míň než béčko, se přesto bohužel snažila hrát si na áčko a tím se zabila ještě víc. Myslím si, že by si slečna zasloužila mnohem lepší filmové zpracování, pokud utekla úchylovi, vrahovi a ještě pomohla s jeho dopadením.