Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (4)

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Nemám ráda moc dlouhé filmy, ale co se týče této tématiky, půl hodinou navíc by se vůbec nic nezkazilo. Ale jinak je to skvělý film s nečekaným koncem, který naprosto skvěle pracoval s postavou malého nevinného chlapce za II. sv. války. Tím si mě příběh získal a dokonce mě jako nečtenáře inspiroval k zakoupení knihy, podle které byl film zpracován. Je to jednoznačně nádherný, ale velice emotivní příběh, který si určitě zaslouží pozornost.

plakát

Pot a slzy (2015) (seriál) 

Ráda bych podotkla, že tento seriál je naprostá ukázka toho, že ne všechny filmy a seriály skončí tak, jak my si přejeme. A pokud to někdo očekává od tohoto seriálu, ani se tím nezaobírejte. Podle mého to je neuvěřitelné drama plné procítěných rolí, které vám naprosto otevře mysl. Už po prvním dílu jsem si seriál zamilovala, i když jsem na něj narazila náhodou a o balet se vůbec nezajímám. Zároveň oceňuji, že se to nikdo nepokoušel uměle protáhnout a seriál tím pádem neztratil na hodnotě. Diváci prostě musí přijmout konec takový, jaký je. Díky skvělé práci všech lidí, kteří na projektu pracovali, vzniklo úžasné dílo, ze kterého mi občas proběhl mráz po zádech a nejvíce oceňuji, že napětí vydrželo až do samého konce.

plakát

Last Christmas (2019) 

Sice to není úplně tak vánoční, jak můžete očekávat, ale i přes to mi nějakým způsobem vánoční náladu předal. Co se týče samotného děje, mile mě překvapila originalita a nečekané rozuzlení příběhu. I když je to možná trošku přitažené za vlasy, jsem ráda, že se zde neobjevily žádné kouzla a efekty, takže za mě určitě doporučuji.

plakát

Sněží, sněží... (2019) 

Než začnete cokoliv namítat, uvědomte si, že jde o vánoční film, u kterého můžete vypnout a chvíli se radovat z té atmosféry a pohádkové zápletky. Podle mého názoru si nezaslouží tak velkou kritiku. Musím souhlasit s tím, že to není až tak reálné, ale přece jen k Vánocům zázraky patří. Je to odpočinkový film, který obsahoval všechny emoce, a já osobně si ho užila.