Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama

Poslední recenze (525)

plakát

Vždyť já jsem roztleskávačka (1999) 

Podle mě naprosto úžasná komedie s dobrým tempem, se skvělými herci, a skvělým nápadem. Filmu by ale prospěla delší délka. Např. U začátku mi přišlo, že film utíká až příliš rychle, a že klidně se mohl více rozvinout. Taky jsem nebyl úplně spokojen se soundtrackem. Byli zde jak oficiální písně pro film nesložené, které byli naprosto perfektní. Bohužel, pak tu převažoval soundtrack složen přímo pro film (prostě podkladová hudba bez zpěvu), která byla hodně, ale opravdu hodně slabá. Kdyby se tyto problémy vyřešily, tak bych tomu okamžitě vpálil pět hvězdiček. Bohužel za soundtrack jde půl hvězdy dolů, a za poněkud nevyužitý začátek další půl hvězda dolů. Nicméně, já si tento film budu v budoucnu určitě pouštět opakovaně. Moc se mi líbil :-D.

plakát

Zlo neznámého původu (1983) 

Jako nezlobte se na mě, ale tohle byl jako nějaký komediální předchůdce filmu Hon na myš? :D. Týpek si zničí barák kvůli jedné potkaní samici, která než děsivě působí spíše roztomile. Samotný Bart Hughes, jehož hraje Peter Weller, na mě nepůsobil ani trochu sympatický. Jeho žena a syn někam odjedou, a on mezitím políbí jinou. Vzhledem k tomu, jak se choval, jsem celou dobu spíše více fandil té potkaní samici, než Bartovi. Taky mi přišlo, že ten film je celý takový " Potkanoantisemitský ", jako já chápu, že potkani z kanálu jsou docela agresivní, a že můžou lidem ublížit, ale taky třeba poznamenat, že potkani jsou velice dobří domácí mazlíčci, a tady je jasně vidět, že všichni potkani se tu hází do jednoho pytle, a jsou zde vykreslováni jako naprosté zrůdy. A navíc, nechápu, proč je tento film eRkový. Pokud si dobře pamatuji, (tuto recenzi píšu dlouho po mém ohodnocení), ve filmu nezemře ani jeden člověk, pouze kočka, a ta potkaní samice, a taky hádám její mláďata, která spadla do kanálu. Takže Gore je zde naprosto minimální. Což mě nevadí, ale nechápu ten přehnaný rating. Jako, film na jedno shlédnutí to funguje perfektně. Ale, že by to byl nějaký film, který si musím pouštět vícekrát, ani náhodou.

plakát

Městečko South Park - Umučení Žida (2004) (epizoda) 

Ze všech dílů South Parku mám tento nejraději. Má skvělé tempo, dobré vtipy, a skvělý příběh. Utahování si z Mela Gibsona, že je to šílený masochista, mu naprosto sedí. A skoro bych tomu i věřil, že je takový i v realitě :D. A ke všemu na konci epizody hezké poselství, že když někdo chce být věřící, měl by se řídit Ježíšovým učením, a ne tím jak byl zabit.

Poslední hodnocení (1 554)

Deadpool & Wolverine (2024)

25.07.2024

Já, padouch 4 (2024)

14.07.2024

Vždyť já jsem roztleskávačka (1999)

13.07.2024

Kung Fu Panda 2 (2011)

10.07.2024

Hotel Hazbin - Musíme pokračovat (2024) (epizoda) (S01E09)

03.07.2024

Hotel Hazbin - Ahoj, Rosie! (2024) (epizoda) (S01E08)

03.07.2024

Hotel Hazbin - Vítejte v nebi (2024) (epizoda) (S01E07)

03.07.2024

Hotel Hazbin - Otcovský komplex (2024) (epizoda) (S01E06)

03.07.2024

Hotel Hazbin - Maškaráda (2024) (epizoda) (S01E05)

02.07.2024

Reklama

Poslední deníček (7)

Něco chceš udělat, a pak se ti do toho nechce.

Ach jo. Právě chystám nový animovaný film, a chci aby měl minimálně 60 minut. A to Medvídek Ožrala, který chci mít hotový na konci příštího roku. Půjde o komedii s prvky sci-fi o Medvídkovi, který je nadržený, rád pije alkohol, a jeho snem je stát se superhrdinou. Menší inspiraci jsem čerpal ve filmu Bláznivá střela, a taky bych rád zmínil, že postavička Medvídka paroduje malého medvěda z mého oblíbeného seriálu, pojďte pane budeme si hrát. Ono vlastně celý tento film měl být parodií na jiné filmy. Ale nakonec jsem celý scénář musel přepsat, protože mi přišel až moc stupidní. A tady nastává největší problém. Výroba filmu. Celý animák bude animován ručně na složky a barven akrylovými barvami. Zpočátku to byla sranda. Ale dále to už taková sranda není. Protože musíte furt kreslit jedno a to samé jen s kapku jiný pohybem, a ke všemu musíte pracovat, a pak vám na nějáký animák nezbyde čas, a vy jste pouze vděční, když nějaký ten volný čas máte. Jako přiznám se, ta animace není žádný převrat. Mám naplánované i další díly, ale na ty chci našetřit nějáké ty peníze, aby to vypadalo už jako dobře naanimovaný film, a ne jako amatérština co někdo našel na YouTube. Ale každý musí nějak začít. 

Něco chceš udělat, a pak se ti do toho nechce.