Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Pohádka
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Loutkový
  • Komedie

Poslední recenze (112)

plakát

Bráškové (2003) (seriál) 

Šestá série z řady večerníčků o lesních zvířátkách pana Václava Chaloupky, tentokrát o vlcích. Tahle série nebyla nejlepší ale ani nejhorší a podle toho vypadá většina hodnocení, tentokrát to ale nebylo kvůli tomu že by vlci byli nudná zvířata ale protože tvůrci vyměnili vypravěče Petra Haničince za Ondřeje Větchého který jedné polovině nesledl a druhé ano. Mně se tahle série z vlky líbí skoro stejně tak jako série o Vydrískovi, protože vlci jsou fakt zajímaví ale ještě víc se mi líbí, protože hlas Ondřeje Větchého byl zpěstření, oproti hlasu pana Petra Haničince co už byl nemocný a starý živější.

plakát

Vydrýsek (2002) (seriál) 

Pátý z řady večerníčků o lesních zvířátkách pana Václava Chaloupky o vydře, a také jeden z těch oblíbených. Jeho znělka zněla takto Zdálo se ti, zdálo, zdálo o prameni,že tam někde v horách zvoní na kameni.Na kameni zvoní voda čirá, spěchá,spěchá z kopce dolů, tam kde řeka čeká.Zdálo se ti, zdálo, kde to místo leží,že se tam jde dlouho, pomalu a stěží.Že tam kytky kvetou, že tam stromy stíní,a ve vodách plavou, pstruzi, štiky, líni. Zdálo se ti, zdálo, že ta voda živá,teče krajem, teče a jakoby zpívá.O čem že to šumí? Co to je, v té vodě?O čem řeka zpívá? Zpívá o svobodě.

plakát

Méďové (2001) (seriál) 

Čtvrtý z řady večerníčků o lesních zvířátkách pana Václava Chaloupky, kupodivu super protože třetí řada nebyla ani dobrá natož super a jak mile u něčeho spadne kvalita tak obvykle padá dál, ale tohle je vyjímka, no není divu, protože medvídci o kterých je tahle čtvrtá řada jsou zvířátka která mají čím zaujmout a jak se ukázalo je to nejoblíbenější řada ze všech. A nesmíme zapomenout na super znělku, to je určitě taky důvod oblíbenosti téhle série, vždyt je zpívaná otcem a synem Jaroslavem a Šimonem Lenkovými a zní takto Co to leze ze křoví, no tak honem kdo to ví ? Kdo jsou lidi zlatý, tři koule chlupatý, kdopak aspon napoví ? Možná že to dovedu, čenich mají od medu, kožich něco to je parta medvědů. Brum brum brum o čem se zdá medvědům ? Hlavu, zadek, nohu schovej do brlohu. Brum brum brum zaspíváme medvědům. Dobrou noc vy šelmi, nechrápejte velmi nebo si zboříte dům. Lidi ani netuší, jak jim kožich nesluší. At mrzne či leje, ví že hezky hřeje když mráz kouše do uší. Pak si v teple posedí, a tak ani nevědí. Že než kožich čepice, že daleko více hřeje láska medvědí. Brum brum brum o čem se zdá medvědům ? hlavu, zadek,  nohu schovej do brlohu. Brum brum brum zaspíváme medvědům. Dobrou noc vy šelmi, nechrápejte velmi nebo si zboříte dům. Vojta, Kuba s Matějem, usnou než se nadějem. Celý den si hrály, jak by pracovali, tak copak jim popřejem ? Brum brum brum o čem se zdá medvědům ? Hlavu, zadek, nohu schovej do brlohu. Brum brum brum zaspíváme medvědům. Dobrou noc vy šelmi nechrápejte velmi nebo si zboříte dům.

Poslední hodnocení (382)

Princezna a půl království (2019) (TV film)

24.01.2023

Princezna a písař (2014) (TV film)

24.01.2023

Škola princů (2010) (TV film)

24.01.2023

O princezně se zlatým lukem (2002) (TV film)

23.01.2023

Ošklivá princezna (1999) (TV film)

23.01.2023

Dešťová víla (2010)

23.01.2023

Čarodějné námluvy (1997) (TV film)

23.01.2023

Kouzelný měšec (1996)

23.01.2023

Doktorská pohádka (1982) (TV film)

23.01.2023

Reklama

Poslední deníček (1)

Doporučení

Prosím o doporučení pokavad někdo zná a může nějakých filmů a seriálů ideálně Francouzských nebo Italských, romantické, historické, komedie, muzikály, 1950, 1960, 1930, 1940. Hlavně ne Angeliku nebo kteréhokoliv markýze, hraběte s markýzou, hraběnkou, toho je internet plný,  spíš bych chtěla zkusit poznat něco na způsob románů od Jane Austenové vztahovou komedii z historie.