Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (7)

plakát

Apocalypto (2006) 

Byl to úžasný, velice napínaví film:) Když si to vezmu, že si v něm nezahrála žádna zářivá hvězda Holywoodů a vůbec mně tam ani nechyběla, tak můžu říct jen jedno..."Gibsone bravoooooooo!!! "

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Fajnová komedie, jdete na to:) nenechte se ovlivnit špatným hodnocením...

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Co dodat, prostě úžasné...:) Vynikající humor, zaručeně se nasmějete a Meryl Streep?....klobouk dolů pred jejim hereckým výkonem.

plakát

3:15 zemřeš (2005) 

Tento film mne hodně připomněl horor Kruh...a ten se mě moc líbil, protože ve mě dokázal vyvolat pocit strachu a o to především jde...Taky se mě líbil Ryan Rodney Reynolds, kterému tato role sedla jak koni...sedlo....Ja si ho pamatuji z filmu Blade: Trinity. Tak pokud mate zrovna chuť na nějaký duchařský horor, jednoznačně se tomuto filmečku nevyhýbejte.

plakát

Gloria (1999) 

Velmi slaby film. Od Sharon očakavam lepší filmoví kusok a nie takuto brindu....! Zkouknout sa to da no budete sklamani...

plakát

Ronin (1998) 

Fakt super filmeček!!!!! Jděte do toho až jste to neviděli, tak ať jste už v půjčovně DVD a je to za vámi. Film je hvězdně obsazený a Robert De Niro se v téhle roli zaskvěl...A ještě musím dodat kdo miluje automobilové honičky si určo přijde na své. Audi je Audi !!!

plakát

Specialista (1994) 

Patrí medzi moje obľúbené filmy.Rád sa na to pozriem znova a stále sa mi to páči.Slymu tato úloha tvrďáka úžasne sedi !!! a Sharon Stone je taktiež perfektná a jako vždy sexi....doporučujem!