Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy
  • Krimi
  • Akční

Recenze (6)

plakát

Vlk (1994) 

No, Jack Nicholson je mnohem démoničtější bez plyšových chlupů a tesáků- vedle humanoidního Jacka vypadá jeho animální alterego jako hotové jehňátko. Jinak je Vlk účinnou propagací lykantropie- vždyť pár pobudů z parku za zvýšení schopností stojí ,ne? (Nebo mám divný hodnotový žebříček?)Vysoce hodnotím scénu s přebytečnými prsty v kapse a bestiálního Jamese Spadera-i s těmi podivnými licousy, co mu vyrašily.

plakát

Million Dollar Hotel (2000) 

Zajímavější jsou fotky z filmu než film samotný. Jeremy Davies mě po chvilce začal dost štvát. Zajímavá je Milla Jovovich i Mel Gibson, který zkrátka potřebuje nějakou tu anomálii, aby byl lidsky sympatický. Už nikdy bych Hotel nechtěla vidět, ale beru to tak, že byl záminkou pro vytvoření krásného soundtracku a moc pěkných obrázků.

plakát

Červený drak (2002) 

Bezbřehá nuda a pohana mých nejoblíbenějších herců. Ona ani kniha nebyla nic moc, ale aspoň ze scén s Dr. Lecterem by obstojný režisér mohl vykřesat decentní jiskřičku napětí. Bohužel sir A. H. tu nepůsobí jako vitální čtyřicátník (což se mu nedá zazlívat ) ani jako ten starý známý démonicky empatický gurmán- misantrop ( což mě dost zamrzelo ). Filmu dost chyběl i ženský element, postava Emily Watson byla taková plytká... stýskalo se mi po staré dobré Clarice.

plakát

Znásilnění (1988) 

Velmi nepříjemný, drásavý film, který nepotřebuje berličky citového vydírání, stačí jen reálné kruté násilí spolu s herci, co ho svým výkonem dají divákovi řádně procítit. Ttradičně skvělou J.F. netřeba zmiňovat.

plakát

Hotel New Hampshire (1984) 

Zmatený děj , který nedává osobám nedotčeným Irvingem sebemenší možnost orientace v ději. Tohle prokletí ostatně musí zákonitě stihnout všechny (věrné) adaptace jeho románů, které mají v sobě celé propletence zápletek a podzápletek a ty se často zdají jenom jako záminky pro zakomponování plodů autorových erupcí kreativity. To není kritika, mám Irvinga ráda se vším všudy včetně jeho mušek. A stejně i tenhle film. Každopádně herci jsou výborní, Rob Lowe je velmi koukatelný, Jodie Foster fenomenální a všichni dohromady tvoří záviděníhodně harmonickou rodinu. Krása!