Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Horor

Poslední recenze (27)

plakát

Nikdo (2021) 

Režisér Hardcore Henryho a scénárista Johna Wicka navařili a mně chutnalo. Ikdyž jsem film viděl poprvé až letos díky tomu že to běželo v televizi na Nově. Původně jsem tomu moc naděje nedával a nemyslel si že takový lehce stařík jako Odenkirk znám též jako Saul Goodman dokáže hrát v akčňáku. Oh Bože jak jsem se mýlil. Film jsem zhlédnul podruhé tento týden a jen se mi to potvrdilo. Bob Odenkirk zde hraje bývalého vládního zabijáka, který je všude veden, i on sám se vede jako Nikdo. Žije stereotypní život s rodinou a skrývá kdo ve skutečnosti je. Jeho život se však změní v moment kdy se do jeho domu vloupají dva lupiči. To zapříčiní, že se hlavní hrdina Hutch popere v autobuse s pár chuligány, mezi kterými je i bratr ruského mafiána. Poté jen sledujete totální masakr a Doktora Emmeta Browna, jak střílí z brokovnice. Film má i jen hodinu a půl, tak příjemně rychle uteče. Už je i oznámen druhý díl a já se na něj těším. Tento film vám doporučuji!

plakát

Willyho kouzelný svět (2021) 

Ze začátku hned řeknu, že Willyho kouzelný svět je taková strašná kravina, až se fakt divím co v něm dělá Nick Cage. A možná to je na tom to skvělé. Tenhle film je prostě moje guilty pleasure. Film je typická napodobenina herní FNAF série, ale jen kdyby jste v té hře mohli nakopat prdel těm animatronikům. Cage zde neřekne ani slovo a vidíte ho tu jen uklízet, pít energiťáky, hrát pinball a masakrovat krvelačné roboty. Do toho se tu objeví dalších pár postav, ale ty tu jen slouží jako prasata na porážku. Tenhle film se dokonale hodí na to, když chcete u něčeho vypnout mozek. Ten film je fakt objektivně průměrnej až podprůměrnej, ale kde jinde uvidíte Nick fuckin Cage masakrovat obří animatroniky posedlý dušemi sériových vrahů koštětem či hajzlzvonem. Subjektivně je film tak 10/10, ale objektivně tak 4/10. Btw film najdete zadarmo s cz dabingem na youtubu na kanále co nahrává pohádky pro děti. To je teprve bizár.

plakát

Gen V (2023) (seriál) 

Ačkoliv jsem velký milovník původního seriálu a komiksů Gartha Ennise a na tento seriál jsem se těšil, tak pro mě je tento seriál hořké zklamání. Až takové, že jsem poslední 2 epizody seriálu dokoukal teprve teď, protože tento týden vychází 4. série The Boys. Seriál nabízí celkem zajímavou detektivní zápletku, což mi v tomto ohledu přišlo zábavné a zajímavé, ale jinak je seriál bohužel strašná nuda. Je to celkem jak na houpačce. Některé epizody jsou dobré, některé ujdou, některé nic moc a 6. epizoda byla pro mě tragédie. Finále ušlo, ale čekal jsem něco lepšího. Aspoň ty camea byla skvělá. Co mi taky nejde na rozum je to, koho napadlo do spin-offu tak brutálního a ujetého seriálu jako je the Boys cpát lgbt tématiku. Doslova + ještě s tím řešení anorexie jedné z postav je to jedno z nejzbytečnějších a nejnudnějších věcí na tomto seriálu. Ale woke tématika není jediný problém tady. Postavy jsou nic moc až strašné a žádná mi nesedla a na žádné mi nezáleželo. Výjimku možná tvoří Golden Boy, ale ten se tu moc nevyskytuje. Jelikož se tento seriál odehrává ve škole pro supráky, tak se zde bohužel šetřilo brutalitou a násilím. Ale když už tu něco ujetého, zvráceného a násilného je, tak to stojí za to. Bohužel zde taky zklamala postava Tek Knighta. Overall se za mě jedná za průměrný seriál, který si narozdíl od původní série the Boys opakovaně nepustím. Gen V už má i oznámenou druhou sérii, tak snad vzhledem ke konci 1. série tohoto, to bude lepší než doposud. Ale hype na 4. sérii the Boys mi to nezkazilo. Upřímně se radši Genu V vyhněte.

Poslední hodnocení (291)

John Wick: Kapitola 4 (2023)

27.06.2024

John Wick 3 (2019)

27.06.2024

John Wick 2 (2017)

27.06.2024

John Wick (2014)

27.06.2024

Nikdo (2021)

27.06.2024

Willyho kouzelný svět (2021)

27.06.2024

Banda - Pozor na Tlachapouda, synku (2024) (epizoda) (S04E05)

27.06.2024

Dexter - Série 4 (2009) (série) (S04)

24.06.2024

Dexter - Už je po všem (2009) (epizoda) (S04E12)

24.06.2024

Reklama