Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Fantasy
  • Pohádka

Recenze (80)

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Tohle pokračování dvou frajerů bylo taky takové dobré. Bavil jsem se ale ne tak moc jako u jedničky, dvojky nebo nové čtyřky. Záporáčka byla taková dobrá a taky čarodějnická. Prostě dobrý a opět srandovní. Ale ne moc srandovní jako u jedničky, dvojky nebo čtyřky. Za mě 7,5/10.

plakát

Mizerové II (2003) 

Tohle pokračování dvou frajerů bylo dobré. Asi jsem se možná nejvíc pobavil než v prvním díle. Prostě dobré pokračování bylo. Za mě 8/10.

plakát

Mizerové (1995) 

Když jsem byl v kině na čtvrtej díl. Šel jsem se hned kouknout na (úplně) první díl. Ten taky nebyl špatnej. Taky u tohohle filmu jsem se bavil. Za mě 8/10.

plakát

Mizerové: Na život a na smrt (2024) 

Sice jsem neviděl předchozí díly Mizerů. Ale když jsem na tohle byl v kině dobře jsem se pobavil. Prostě u tohohle filmu jsem se fakt pobavil. Za mě 8,5/10.

plakát

Paddington 2 (2017) 

Tohle pokračování zábavného medvěda (které jsem taky dlouho neviděl) bylo dobré. Přišlo mi to o hodně zábavný než  první díl. Ale hlavně přišlo mi to dost emotivní. Prostě další film který si užijou rodiče (stejně jako filmy od režiséra Paula Kinga jako film Wonka). Za mě 8,5/10.

plakát

Paddington (2014) 

Tenhle film jsem už dlouho neviděl. I když jsem před pár lety na to díval. A tak jsem se po dlouhé době na to znovu kouknul. A musím říct že jsem se po dlouhé době pobavil. Tohle si prostě užijou rodiče. Doporučuji pro ti co to ještě neviděli. Za mě 8/10.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Tohle pokračování sprostého Deadpoola bylo dobré. Upřímně u tohohle dílů jsem se možná pobavil nejvíc než v prvním díle. Ale to nevadí. Stejně oba díly jsou super. Za mě 8,5/10. Ps: těším se na třetí díl (který už bude v červenci).

plakát

Deadpool (2016) 

Tahle marvelovka (kterou jsem dlouho neviděl). Byla dobrá sice sprostá ale zároveň docela zábavná. Ten Deadpool dokáže fakt dobře pobavit. Pokud je vám 15+ doporučuji. Za mě 8,5/10.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Tohle pokračování (které jsem taky dlouho neviděl). Bylo takové dobré. Za mě lepší než Na vlnách podivna. Ale nemá na první tři díly které byli o mnohem lepší (hlavně jednička). Alespoň se na chvíli objevili staré postavy: Will atd. Za mě 7/10. Ps: jsem zvědavej jak to bude v budoucnosti.

plakát

Blízká setkání třetího druhu (1977) 

Tohle bylo takový (trošku) zajímavý film o tom jak by bylo kdyby ufoni byli s námi. Musím říct že tohle bylo dobrý. Mám rád takový sci-fi filmy. Za mě 8,5/10.