Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (600)

HAL 

všechny recenze uživatele

Michael Bay je v současnosti už tak urvaný ze řetězu, že je jenom dobře že po něm jeho erbovní sérii přebrali jiní - talent od boha na orgasmické kamerové jízdy tak velký nemají, ale napodobovat zvládají velice slušně, některé záběry jsou tu zatraceně cool a akce odsýpá výborně i při menším rozpočtu než tehdy BB2. Paradoxně jediné co to trochu kazí jsou občas až příliš očividné digitální kamery a lacinější nasvícení, ten pravý smooth filmový look vypadá jinak. V čem Baye bez problémů překonají je příběh a rozvíjení vztahu hlavních postav, a humor i s odkazy na staré díly. Přiznejme si to, Bay ty scénáře nikdy neměl moc dobré (krom Skály, Skála je dokonalá). 8/10 ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Třetí Bad Boys mi asi způsobili amnézii. Už pět vteřin po skončení filmu jsem si nebyl schopnej vybavit jedinou scénu, která by mě bavila. Postavy se sice začaly chovat v rámci možností normálně, tudíž Bayův infantilismus ustoupil, zato zábavovej faktor klesnul pod úroveň prvního dílu. Příběhově banální děj nedoprovází ani dobrá akce, protože akce v tom vlastně není. Těm pár výstřelům chybí jakákoli dynamika i nápaditost. Druhej díl jsem viděl asi šestkrát, a i přes všechnu jeho stupiditu je to jeden z nejzábavnějších akčních filmů všech dob, trojka je ale mizérie v plný polní, kterou z hoven nevytáhnou ani Lawrence se Smithem. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nesmírně příjemné překvapení. Kluci režisérští pochopili, jak natočit kvalitní devadesátkovou akci se současným feelingem a místy i inovativní kamerou během akce. Skoro se nemůžu ubránit pocitu, že tohle je jeden z mála návratů z devadesátek, který se doslova povedl. Příběhově v pohodě, akčně parádní a herecky se to vrátilo přesně do prvních dvou dílů. Will Smith a Martin Lawrence jsou i po dvaceti letech pořád stejní borci, kteří hlásí o sto šest a diváka to může zatraceně bavit. Jedno z největších překvapení, co si pro mě Hollywood za poslední léta připravil. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to i po tolika letech funguje. Dvojice Smith a Lawrence nám dokazují, že na to i v jejich pokročilém věku stále mají. Samozřejmě se to neobejde bez občasných narážek na stáří. Vytahují se staré křivdy a dvojka Mike a Marcus musí opět do akce. Záhadný Mexičan totiž zabíjí jejich bývalé kolegy jednoho po druhém. Pomstě prostě nepočká. Dostanou k dispozici tým mladých policistů, kteří jim v případu pomáhají. Ne vše ale šlape podle plánu a vše se neustále mění. Celé to končí v Mexiku jednou velkou střílečkou a trochu ve stylu telenovely. Vlastně vše celou dobu šlape, pokud se nesnažíte přemýšlet. Dost se mi líbila dobře udělaná akce a hezká práce s barvami. Třeba je ještě uvidíme. "Hasta el fuego." ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jeden z větších kladů je, že režii neměl Bay, ten už je za Zenitem a rozhodně by nenabídl kromě velké akce nic převratného. Bad Boys jsou zpátky, Will je ve formě a Lawrence na to už fyzicky nemá, ale jeho hlášky nemají chybu. Pokud si do rukou další díl bere zpátky Bay, budu hodně skeptický, nejsem si úplně jistý, jestli má co nabídnout. Mile rád bych se mýlil. Za to Bad Boys for Life svým předchůdcům ostudu nedělají. 8/10 = 82% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Okrem Atlanty pracovali filmári aj v Miami a v mexických mestách Yautepec a Naucalpan, ktoré ležia vo vnútrozemí Mexika, neďaleko metropoly Mexico City. (MikaelSVK)
  • Název Bad Boys for Life lze volně přeložit jako "Mizerové navěky" nebo "Mizerové na život a na smrt". Vychází z motta, ve kterém dvojice Mike (Will Smith) a Marcus (Martin Lawrence) proklamuje: „We ride together, we die together - bad boys for life”. V českém překladu: „Dopředu spolu jdem i spolu umřem, jsme ostrý hoši, tak i žijem". (Geralt z Rivie)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama