Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Nabídka která se neodmítá? No jistě, tři měsíce ztraceného času v jednom baráku a k tomu se ztrapnit. Ani se nedivím že to ty lidi odradilo. Prostě parta kamarádů se někde ubytuje, dostane zdarma stravu a hrají si jak děti v mateřské školce. A ta jejich úžasná výřivka za odměnu? Tam bylo tak málo místa že bych je s touto odměnou poslala do zadní části těla. A výherce? Ten ty peníze prošustruje buď za drahou kosmetiku nebo drahou elektroniku. Nač by se obtěžoval je z části investovat třeba do zoogikých zahrad nebo pro nemocné lidi. ()

LUKICKK odpad!

všechny recenze uživatele

Jakoby reálně jsem se na to z nějakého důvodu těšil a tak nějak tajně doufal že to bude dobrý díky toho jak je to špatný, akorát ono je to jen špatný :D dávám jednu hvězdu, protože mně baví dívat se na ten bizár :D uvidíme no jak to dopadne, ale po prvním vysílání hrůza. Swag Jenis za to, že zajebal, že Kajumi patří k holkám :DD UPDATE: první týden byl v pohodě, zbytek je hovno. ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

S fľašou ríbezľového vína zhliadnuté 4 epizódy. Vyvršovať sa tu na skôr nudnej, ako urážajúcej reality show nemám potrebu, skôr musím povedať, že svet tik-tok influencerov je pre mňa úplne nový vesmír, ktorému sa mi stále nedarí porozumieť. :) Väčšinu stopáže som myslel na otázku: Prečo by sme sa mali tváriť, že sú títo mladí ľudia riešiaci absolútne banality relevantní, či akokoľvek obdivuhodní? Som zvedavý, ako seriál zostarne o 10, či 20 rokov, myslím, že to jedného dňa bude príjemné retro. :) ()

Urukhaj98 odpad!

všechny recenze uživatele

S0?: Z hecu jsem viděl prvních pár dílů a i navzdory nemalému množství alkoholu v krvi to bylo čiré utrpení. Mám sice slabost pro podobně stupidní reality show plné stupidních účastníků (Too Hot to Handle vládne), ale ti učastníci musí být alespoň trošku sympatičtí. Tady před obrazovkou pobíhá jen sedm kreténů, díky nimž se vyloženě stydím za svou generaci a jak je někdy schopna vydělávat peníze. Ten čas strávený u Like House už mi nikdo nevrátí, dokonce mám pocit, že se mi život sledováním této zvrácenosti ještě o něco zkrátil. Televizní ekvivalent rakoviny. 0/10 ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Už od vyhlášení tohohle pořadu jsem nevěděl, jak to Prima moc myslí. Jestli to chce brát jako Kdo přežije nebo Vilu vyvolených a podobný pořady nebo prostě jako sra*ku, na kterou se bude dívat. Samozřejmě mě zajímalo, jak to bude vypadat, a tak jsem se chystal podívat na první díl. Ale zjistil jsem si to špatně a dva dny zbytečně čekal před televizí, kterou běžně nezapínám. Zjistil jsem, že se to o týden protáhlo, ale v den skutečné premiéry jsem na to úplně zapomněl, tak jsem se pak díval online. Podle prvního dílu mi to přišlo jako extrémně bezvýznamný pořad. Všichni jsou hrozně stejní, ztrapňují sebe (i dnešní děcka), likey a dislikey jsou celkem chaotický, design je špatnej (u vertikálních videí by měli aspoň místo okolo rozostřit, jak se to dělá ve zprávách), je jasné, kdo vyhraje, celý ten díl byl nezajímavý a byl jsem přesvědčenej o tom, že když to jsou influenceři, že si nebudou chtít fanoušky poštvat. Mimochodem, jedinýho, koho znám je Kajumi a Datel, jinak vůbec. Po prvním díle jsem se samozřejmě přestal dívat, ale když scrolluju občas Tiktok, tak poměrně často narážím na scénky z Likehousu a musím uznat, že se ztrapňují víc, než jsem si myslel a dokonce se chovají i hnusně, což bych kvůli předpokládanému hejtu na ně nečekal, protože ten by přece neměli chtít mít. Dokonce dochází i ke konverzacím ohledně sexování atd., což už vůbec nechápu, když na to koukají děti. VYHODNOCENÍ: NACHÁZÍME SE V LAS ANGELES. JUST KIDDING. OKRES BEROUN ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Vítězem pořadu se stal Jan Svěcený (Jenis). Domů si odnesl peněžitou výhru v hodnotě 500 000 korun. (SONY_)
  • V reality show měli být i youtubeři PIMPS (Charlie Šrámek & Albert Bately), nabídku však odmítli. Nabídku dostali také youtubeři Lukefry (Lukáš Fritscher), Jan Hanko a Jonáš Čumrik (známý jako Johnny Machette), avšak také odmítli. (TheSlezy)

Reklama

Reklama