Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (103)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

𝗵𝗮𝗱𝗮𝗻𝗸𝗮: 𝗸𝗿𝗮𝗱𝗲 𝗺𝗿𝘁𝘃𝗮 𝘁𝗲𝗹𝗮, 𝗮𝗹𝗲 𝗻𝗲𝗻𝗶 𝘁𝗼 𝗻𝗲𝗸𝗿𝗼𝗳𝗶𝗹. 𝗸𝗱𝗼 𝗷𝗲 𝘁𝗼? 𝗻𝗼 𝗽𝗿𝗲𝗰𝗲 𝗱𝗼𝗸𝘁𝗼𝗿 𝗵𝗲𝗿𝗯𝗲𝗿𝘁 𝘄𝗲𝘀𝘁! porad nechapu, ze to nikomu neprislo divny (hlavne tomu pracovnikovi v krematoriu). proste mrtvoly a casti lidskeho tela se ztraci kazdy den. — film byl rozhodne napinavejsi nez ten predchozi. libilo se mi, jak se do pribehu pridal detektiv a jak jeho vysetrovani probihalo. — prvni dil bych jako komedii asi neoznacila, ale tenhle dil mel hodne vtipnych momentu. — konec me docela zklamal, ale MUSIM tomu dat 5 hvezdicek.. || ❝𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐧𝐨𝐭 𝐛𝐞 𝐬𝐡𝐚𝐜𝐤𝐥𝐞𝐝 𝐛𝐲 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐚𝐢𝐥𝐮𝐫𝐞 𝐨𝐟 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐆𝐨𝐝.❞ 🧟‍♂️🧪 ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Den po zhlédnutí Re-Animatora jsem se nakonec odhodlal a pustil si Něvěstu,ale žádné překvapení se nekonalo.Nevěsta je lepší než první díl přesto mě nějak zvlášt nebavila.Nevim proč měl jsem možná blbé 2dny na tenhle druh komedie/hororu,ale ani u tohohle dílu nepůjdu nad 2*.Víc humoru víc akce a znovu solidní gore k tomu výborné herecké výkony,ale znovu mě pokračování Re-Animatora nesedlo. 42% ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jeffrey Combs, tenhle novodobej doktor Frankenstein je alfou a omegou tohohle pokračování po všech stranách geniálního původního filmu. Jeho charisma a pak samozřejmě všechny ty anatomický vychytávky (běhající prsty s okem uprostřed (ne, to jsem si nevymyslel, to tam fakt bylo :-) neměly chybu). Jinak je to prostě pakárna, aneb film, ve kterém létá hlava, co má namísto uší netopýří křídla, se brát vážně zkrátka nedá. Objektivně za 3*, ale tahle legenda si zaslouží víc, už jen za to závěrečný obludárium :-) Takže šup hvězdu přihodit. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

...ale co jsou lide, kdyz ne soubor zivych casti ? ...cisici oddanost sve rachote a fascinace regenerací mrtvych tkani - to je herbert west. razici legenda. nemam sajn o jinem herci do teto role nez je Combs... poctiva vynalezavost briana yuzny.. skloubit ucelnou brutalitu a morbidni humor umeli snad ve sve dobe jen duo yuzna + gordon...o jinych nevim....i druhy dil na fulla, znamenita nechutnost ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování kultovního Re-animátora z roku 1985, tentokrát se režie nezhostil Stuart Gordon, ale sám Brian Yuzna, který měl v jedničce úlohu producenta. Dvojka se však výtvarnou stránkou od předchůdce v ničem neliší, oba pánové mají totiž dosti podobný rukopis. Yuzna nenechává nic náhodě a sází na již osvědčené prvky (úžasný Combs, hlava dr. Hilla, nemocniční prostředí, spousta krve a morbidního humoru) a do toho přimíchává nové ingredience, dotažené do absurdní dokonalosti. To se týká vylepšení samotného séra, které už jen neoživuje mrtvoly, ale vytváří zcela nové bytosti. Yuzna tedy čerpal inspiraci z Frankensteinovy nevěsty. Odtud si vypůjčil některé prvky jako nešťastnou lásku a umělou bytost sešitou z částí těl. Asi nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že se jedná o jeden z nejlepších snímků, co se splatteru týče. V lecčem prvního Re-animátora dokonce překonává, což vůbec není častý jev. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)
  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno