Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (120)

rodl 

všechny recenze uživatele

Zase jedno poměrně silné vztahové drama, které se bůhvíproč označuje za komedii. Skoro bych řekl, že se nám tu v poslední době rozmohl takový nešvar... Nebo se máme smát někomu, kdo slintá a nemůže za to? Snad jen díky happy endu je film možno označit za komedii, či spíše za komédii, protože v "normálním" životě by to takto fakt neskončilo. A pardon, zmíněný happy end není spoiler, protože v podobném formátu od těchto tvůrců snad nikdo nemohl čekat nic jiného. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, jak jsem nic nečekal, jsem byl až mile překvapen. Když jsem totiž zjistil, že Jirka Vejdělek natočil čtyři filmy pro Českou televizi a četl ty obsahy, dost mě to vyděsilo. Pro výběr herců v tomto příběhu jsem tomu nakonec ale šanci dal a vyplatilo se. Není to nic závratného, ale právě díky těm hercům je to poměrně mile využitá hodina. Lehká odpočinková komedie, u které víte, že ty herecké výkony nepřišly nazmar. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zábava jako lehká děva - chvilku potěší a druhý den o ní nevíme. 1)  Divák musí přijmout komediální nadsázku, která ovšem v podání Marka Epsteina a Jiřího Vejdělka dělá z protagonistů totální debily. Jeden příklad za mnohé: "novomanžel" Richard po zákroku u zubaře nemůže mluvit. Místo aby ukázal potvrzení o vyšetření, chová se jako trotl vůči policistům i posléze doma, kde hostí svého budoucího tchána. Sranda holt muší bejt, i kdyby na vtipnou kaši nebylo._____ 2)  Přesto jsem se poté, co jsem vypnul mozek, u pohodového snímku docela bavil (s uvedenou výhradou) a tak končím smířlivými třemi hvězdičkami._____ 3)  Výstižný koment: Gilmour93**. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Poměrně krátký televizní film, ale nakonec poměrně vydařený. Příběh sice trochu jednoduchý, ale dobře zpracovaný a především mu nechybí vtip a podporují ho dobré herecké výkony hlavních aktérů, za mě pak především Jiřího Langmajera a Miroslava Hanuše. Odpočinková hodinka, která neurazí a celkem pobaví. Solidní tři hvězdy. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

A já budu opět s hodnotícími přede mnou nesouhlasit. Jiří Vejdělek umí pohodové filmy a opět do dokázal. Pravda, ne vždy se budete u jeho snímků bouchat smíchy, ale za to si parádně oddechnete a leckdy se opravdu pobavíte. A tentokrát jsem se pobavil. Jiří Langmajer dozrál v opravdu parádní hereckou špičku a kvalitu, která hraje tak přirozeně, jako by právě přišel na plac a nemusel se ani učit text. Anna Fialová je nesmírně sympatická, Simonu Stašovou a její komediální vlohy asi netřeba představovat a Miroslav Hanuš trochu předvedl to, na co od pohledu vypadá. Dohromady mě zápletka se zuby nesmírně pobavila, to je ta hlavní zábava. To ostatní je spíše ze života, protože ženy si stále častěji hledají starší partnery. Pochopit lze nejspíš obě strany, ale lásce se poručit nedá a jak se říká - láska nezná mezí. Nakonec dorazí i happy end. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama