Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (119)

Zdarda odpad!

všechny recenze uživatele

Česka televize by se opravdu měla zamyslet nad současnou dramaturgií, protože tohle je jejich už několikátý přešlap. Tolik talentovaných scenáristů by chtělo dostat šanci v televizi a ČT místo toho dá přednost vyčpělým Hřebejkovi & Jarchovskému nebo si objedná rovnou čtyři filmy za rok od slizce nevtipných Vejdělka & Epsteina. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

U mě dobrý, tedy dnes večer za tři.. TV komedie, která mě nijak nenadchla, no na druhou stranu ani ničím nenaštvala.. Kdo zná trápení v zubařském křesle, bude chápat.. A pravdou je, že ten věkový rozdíl mezi partnery nebyl ideální.. Líbila se mi Anna Fialová, působila na mě sympaticky, přirozeně, dobře se mi na ni koukalo.. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na komedii pramálo vtipné, na vztahové drama strašně řídké. Osm let po Osmách se Epstein vrátil k zubům jako pozadí příběhu, ale nebylo to ono. Co důkaz v podobě lékařské zprávy z pohotovosti? Co zakývat, nebo zakroutit hlavou na dotazy policejní hlídky? Nebudu dál bodat hnidy a spíš navrhnu, co mohlo být jinak. Na místě Hanušovy zatvrzelé zelené gumy mohl být Roden, co jako kapitán Tůma se stařeckou demencí nepoznává svobodníka Koubu. A pro scénáristu by to byl další návrat, tentokrát k BrainStormu.. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Některý scény naprosto zbytečný- zásah pana primáře- například, ale celkově milý, vtipný a dojemný. Postava Miroslava Hanuše mi nemusela být sympatická, ale sehrál ten svůj part bravurně. Simona Stašová jak kdyby vystoupila z Pelíšků, což není kritika, ale kompliment. Líbila se mi i Anna Fialová a šikovná byla i ta okatá holčička. V téhle pitomé době pohlazení. P.S.: Jakože Brňák Miroslav Hanuš tady pronese, že z Prahy nikdy nic dobrého nevzešlo. Rád bych poukázal na to, že tím štváčem a prohlubovačem propasti mezi Brňáky a Pražáky je ve skutečnosti rodilý Pražák. Takže asi sebekritika. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Dělám to málokdy, ale tentokrát jsem se neuhlídal a přečetl si vaše komentáře dříve, než jsem film viděl. Uživatel kingik to vystihl přesně s tím bakalářským konceptem a já se na film díval už jen skrze tuto optiku. A viděl jsem nudnou, nesmyslně natahovanou povídku s bezradnými hereckými výkony... Televizní formát zkrátka Jiřímu Vejdělkovi nesvědčí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama