Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (316)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Do horor žánru bolo za môjho života zaradených toľko totálnych sračiek, že keby dám všetky tie sračky na hromadu, tak je to taká hromada sračiek, že ďalšie sračky by už vlastne nebolo kam dať. "Denná zmena" je veľmi solídna, upírska zábava s výbornými maskami ale aj gore efektmi, ktorá spĺňa presne tie očakávania, ktoré môže naplniť. Neberie sa nijak vážne, nehrá sa na nič mimoriadne, iba zabaví, teda pokiaľ (!!) - pokiaľ dokážete akceptovať, že inú úlohu ani nemá. Popravde, jediné čo ma sklamalo, bol pomerne nevýrazný záver, od ktorého som teda očakával väčšie finále. Každopádne pokojný - chýba zaradenie do HOROR žánru. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Priveľa efektov na mňa. Osobne tento typ filmov nemusím. Plusom však bolo, že sa dlho nesrali s koncom, ako to u takýchto filmov býva zvykom a tiež, že sa vyhýbali trápnym vtípkom. Navyše ma potešil Ice T a BODY COUNT v soundtracku, takže silnejšie tri hviezdičky za mňa. 60% ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Prudce zábavná výplachovka mozku s extrémně luxusní choreografií bojových scén a fajnovým Foxxem jemuž sekunduje výborně dementní Franco. Jo, to jsem dneska přesně potřeboval. A je mi u prdele hodnocení místních honičů filmových chyb a vznešených kritiků. Netflix ať se vysere na Šedivé muže nebo Rudé cosi. Tohle je přesně ta béčková paráda, co potřebujete. 75% jen za ten mizerný konec, který mohl být o dost lepší. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

O filmu už nějakej ten pátek vím ale víceméně jsem ho přehlížel, protože se mi do něho vůbec nechtělo. O to větší mě čekalo překvapení. Skvěle fungující mix hororu, akčňáku a komedie. Dobře zvolená byla i hudba. Nejvíc jsem si ale užíval akční pasáže. TOPem je pasáž kdy se na scéně objeví bratři Nazarianovi(Scott Adkins a Steve Howey). Nečekal jsem to, smekám a tleskám. Nadprůměrná porce zábavy. Parádní oddechovka ke který se budu rád vracet. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dobře, možná to má děravý scénář, který místy dělá z hlavního hrdiny opravdu neskutečného trubce a celý konec v podzemních chodbách je opravdu hodně, hodně stupidní, ale jinak je to celý natočený s neskutečnou láskou a nadšením pro žánr. J.J. Perry je hlavně kaskadér a rukopis filmu tomu odpovídá. Neskutečně dokonalý a brutální akční scény. Už první bitka v baráku mi dala vědět, že mě čeká solidní nářez a když se Foxx a Franco spojí s Adkinsem a Howeym šel jsem do kolen. Jejich vybití hnízda mě rozsekalo, tlemil jsem se jako mentál a užíval si každý dokonalý nápad, zabití i úhel kamery. Neskutečný hlášky celý film, kdy jsem opravdu několikrát vyprsknul smíchy. Není to Blade, ale jako komediální alternativa která by se mohla rozjet v solidní franšízu to má neskutečný potenciál. Možná trpí denní směna scénářem, který by napsal i Livingdead po incestním dýchánku se ségrou, ale zábavnost výsledného díla naprosto předčí a mě nutí ignorovat ty nedostatky ve scénáři. BTW lepší automobilová honička tu nebyla roky. Akční laskomina plná solidně natvrdlého humoru. U mě dobrý. 70%. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • V čase 25:47 zaznie veta: "J.J. Perry ku pokladni." J.J. Perry je meno režiséra. (Ronan)
  • Keď Seth (Dave Franco) povie Budovi (Jamie Foxx), že sú partneri ako "Crockett a Tubbs", je to odkaz na duo policajných detektívov zo seriálu Miami Vice (1984-1989). Jamie Foxx stvárnil postavu detektíva Tubbsa vo filme Miami Vice (2006). (slord)
  • Bud (Jamie Foxx) ve filmu vystřídá několik tzv. aloha/havajských košilí. Diváky je nejvíce vyzdvihována květinová košile Day Shift 2022 se vzorem oranžových květů ibišku a ananasů s knoflíky ve stejné barvě. Jen u jedné z košilí si můžeme všimnout vsazené a napasované náprsní kapsy, tak aby nebyl narušen její vzor. U originální havajské košile z Honolulu bývá zvykem, že motiv kapsiček ladí s motivem vlastní košile a kapsy nejsou na první pohled vidět. Tyto košile jsou pak doplněny knoflíky, které jsou vyrobeny ze skořápek kokosových ořechů. (DJMaroko)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama