Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (316)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je vidieť, že by radi trafili jackpot ako Zombieland, len s upírami. Prvá tretina je vlastne dosť fajn. Len potom vidieť, že neprinášajú nič osobité, netrafili žiadnu hereckú chémiu, nedali nič viac než len ďalšiu nevážnu zabíjačku bubákov. Jamie Foxx si tu odjede takový ten svoj štandard typu Projekt Power. Je teda hviezdou filmu, ktorý vlastne za moc nestojí, ale nie je to primárne jeho chyba. Denní směna je takový ten cool trailerový film, ktorý ale vlastne v sebe nič cool nemá. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Stredne odfláknutý Netflix. Do takej tej trápnej, céčkovej úrovne à la Gray Man to zase dotiahnuté nie je, ale vrchná (a jediná) charakterizačná úroveň postáv sa zastaví u slova cool, a choreografia súbojov je tiež slabá (a repetitívna; akčné zastrelenie vo vzduchu počas skoku, sa tam objaví asi 30 krát). Ale ako ľahká, víkendová prípravička na nového Bladea to asi stačí. Hlavne nech nerobia sequel. 55% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Choreograf, fanda bojových umění a koordinátor kaskadérů J.J. Perry si usmyslel, že si taky zkusí režii a vybral si vzdáleného příbuzného fanoušky milovaného Bladea. Jenže zatímco Stephen Norrington nebo později Guillermo del Toro natočili dynamická béčka, Perry se představuje s béčkem nudným a pásovým. Zatímco Snipes byl vlhkým snem milovníků upírů, Jamie Foxx kašle na černou kůži a je především tátou od rodiny, který potřebuje prachy. Upíry loví proto, že jejich vytržené tesáky jistá antiupírská organizace štědře odměňuje zelenými bankovkami. Ale proč ne… Tvůrci do toho poměrně šlapou, uhání kupředu, zřejmě si všichni natáčení užili, mně se ovšem tohle blbnutí se sekáním končetin brzy zajedlo. Nemám problém s tím, jít se bavit, ale tentokrát mě to tak nějak obloukem obešlo. Nemá to atmosféru, nemá to vtip, intenzitu a živočišnost tu nahrazují hektolitry CGI krve. Věřím, že se to mnohým líbilo, respektuju, ale já raději půjdu o dům dál. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

 „TAK CO MÁME DNESKA NA PROGRAMU?“... „JAKO KAŽDEJ DEN. LOVÍME UPÍRY!“…   Duo lovců, který má bavit protiklady (nebo tím, že se jeden vždycky pochčije…) a upíří sebranka, která vtipná není, ale je jí hodně, takže je koho lovit. Jde o akci, která občas zaujme vychytávkama nebo nasnímáním (jo, občas je super!), nebo tím, jak je blbá (jo, občas je to fakt trapný…). Podobně je to s příběhem, kterej je pitomější víc a víc (prostě čím víc se blíží konci…). Standardní Netflix, kterej pobaví náctiletý a ty, co nejsou „dějově“ náročný.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když filmy točej kaskadéři.  2.) V baráku mám upíří hnízdo.   /// Thx za titule „Vít Bezdíček“.                PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ne ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Co se týče netflixáren, tak vysoký nadstandard, ostatně jako všechno, co vyjde z produkce Leitche a Stahelskiho. Několik líbivých akčních scén a povedené choreografie, nekompromisně charismatický Jamie Foxx, až jsem si vzpomněl, že kdyby byl alespoň takovýhle nový Blade, byl bych spokojený. Takhle můžeme jen doufat a Day Shift 2 bych si dal rád. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • V čase 25:47 zaznie veta: "J.J. Perry ku pokladni." J.J. Perry je meno režiséra. (Ronan)
  • Seth (Dave Franco) má jako vyzvánění na mobilu píseň „Photograph“ od Nickelback. (griph)
  • Posledná veta filmu je: "To je to, čo milujem na LA: všetci prekliati upíri." Je to odkaz na poslednú vetu vo filme Stracení chlapci (1987): "Jednu vec o živote v Santa Carle, ktorú som nikdy nezvládol: všetci prekliati upíri." (maramashi)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama