Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Extraplytký děj může upomenout na jednu z kapitol Beverly Hills 90210. Tuto teorii potvrzuje účast Shannen Doherty, který hraje mimochodem velmi dobře a v jednom dialogu na svůj domovský projekt odkazuje ("Tak ahoj Brendo - Ty seš ale debil!"). Dvojice hlavních hrdinů se netají nehynoucí láskou k popkulturním výdobytkům, fascinace brakem a konzumním uměním je ostatně důležitou součástí všech Smithových děl. Svatá trojice Mallrats? Comics - Sega (Hell hath no fury like a woman scorned for Sega.) - Star Wars. Kořením všech filmů KS je dvojice fakerů Jay a Silent Bob, kteří se ani tady nedrží zkrátka. Snootchie-bootchies... kdo se nepodívá na Mallrats, ten nikdy neuvidí plachetnici! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Plachetnica, Jay a Mlčanlivý Bob, utopenie v bazéne, Wolverine, najmladšia a najzárobkovejšia porno spisovateľka v branži, dieťa na eskalátore, Stan Lee, šéf bezpečnosti, debil z Elegantného muža, lynč veľkonočného zajaca, výťah, tri bradavky, masová onánia v lietadle, Obi-Wan Kenobi a čokoládové praclíky. Momentálne mi nenapadá, mimo Úsvitov mŕtvych, žiadny iný film, v ktorom by obchodný dom hral takú dôležitú úlohu. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film. Smith opět dokazuje, že má smysl pro fuckování a ví, jak ho použít v ten správný čas, aby bylo cool, ale nenucené. Někde jsem možná měl pocit, že to přepískl a někde, že to úplně nevyužil, ale to asi každý, kdo není Smith - v tom není problém. Nejvíc mi vadí to, co na Smithovi vždy - že i přes ten free - cool - in povrch je to vlastně neuvěřitelně jednoduchý příběh s tím nejsladším a nejokoukanějším poselstvím. Nicméně i to Smith dobře zvládá. Slušné čtyři hvězdy. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Můj druhý Smith po Dogmatu a musím říct, že jsem si zpravil chuť. Rychlá, cynická zábava, záplava svižných vypointovaných rozhovorů a ještě víc popkulturních odkazů. Co mě však nejvíc dostalo byli herci... Když pominu trošku bezkrevného Londona, nezbývá než obdivně zahvízdnout nad špičkovým Jasonem Lee a příjemnými výkony většiny menších rolí (Doherty, Adams, ...). Výborná komedie a inteligentnější alternativa k filmům skupiny American Pie. 80% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Je tu další film Kevina Smithe a další jeho skvělý humor, který pobaví v každé situaci. Z malé trafiky v Clerks se stal velký obchoďák, do kterého mají v oblibě chodit huliči, flákači a pořadatelé televizní show. Velmi dobrá komedie, která sice nepředstavuje Smithův vrchol, ale je neprávem opomíjena a zaslouží si větší pozornost. Jen do toho lidi, je se na co těšit! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Původní začátek filmu měl záporné ohlasy, a proto se v Los Angeles natočil nový. (TomikZlesa)
  • Postavy Brodie Bruce a T.S. Quint jsou odkazy na film Čelisti (1975), kde se dvě hlavní postavy jmenují Brody a Quint, žralok byl přezdívaný Bruce. (TomikZlesa)
  • Propustka, kterou nosí Svenning kolem krku, je logo filmové produkční společnosti View Askew. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno