Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když se do vánočního snímku zatoulá aplikace na sex, tak se jistě mnohým tradicionalistům začnou protáčet panenky. Obavy však nejsou na místě. Jde pouze o zpestření, které rychle odstartuje další bláznivou jízdu americkými svátky. Pro skalní fanoušky Dobrev povinnost, a abych se zapojil do zásadní debaty, tak Die Hard samozřejmě není vánoční film. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu je to ta lepší romantická komedie, dá se na to dívat. Hlavní hrdinka nevyšiluje způsobem běžných blbek a to asi stačí. Kupodivu tu nebyli ani povinní černoši, no, dali sem Číňany. A zde byl problém s koncem, kde jsem nevěřil ty city k Číňanovi, co vypadá jak děcko. Tento happy-end je za mě tragédie. Jinak si taky myslím, že "Smrtonosná Past" patří k lepším vánočním filmům. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a hloupý film. Ale bohužel, cílové publiku si najde...ano, ženy, co u filmů radši nepřemýšlí. (Nechci se nikoho dotknout, ale viděl jsem už dvě, co si tuhle naivitu užívaly). Přímočarý, nelogický a nepravděpodobný od začátku do konce. Prostě u filmů rád přemýšlím, ale když to dělám u takových titulů, tak vždy dojdu k tomu, co je na tom filmu špatně. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná romantika, protože nejde o klasický příběh krásné holky, co potká krásného kluka a během Vánoc se dají dohromady a navždy budou spolu. Nina Dobrev sice plní roli krásné holky, ale její protějšek Jimmy O. Yang (Space Force) rozhodně neodškrtává klasické položky. Bavil jsem, párkrát to sice zaběhlo za hranici trapnosti, ale vcelku to fungovalo a Die Hard je zcela bez pochyb Vánoční film. Pro mě silnější tři a nevadilo by mi to někdy vidět znovu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásná herečka bohužel ukazuje jak se nani věk podepisuje, přesto zahrála dobře svojí roli. Nečekáně výborný film, i když všichni ví jak takový film s 90% skončí, tak to nevadí, pokaždé je příběh zajímavý jiným místem, herci a svým duchem lásky. Jsem překvapen a spokojen se zábavou okolo vánoc, skvělý film. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama