Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

claudel 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl velmi zdrženlivý, o to více jsem byl příjemně překvapený. Mám rád, když se na poli romantických komedií (jednom z nejtěžších žánrů) objeví nějaká invence a inovace. Základní schéma je pořád to samé, známe i z jiných komedií, ale zápletka je opravdu vtipná a nenudí. Předzvěst Vánoc v této pošmourné listopadové době rovněž potěší. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film Holidate mě dnes docela namlsal, takže jsem poctivou porci romantického ňuňánkování schytal až u tohoto snímku. Tohle byl totiž naprosto typický (nebo snad standardizovaný) americký romantický film, u něhož znalý divák po několika úvodních indiciích buď tuší, nebo už přesně ví, jak celá záležitost dopadne. A protože se děj odehrává o Vánocích, nemohou publikum minout ani ty pravé americké rodinné hodnoty a velké morální poučení. Humor, který by činil děj snesitelnějším, byl v tomto případě téměř nepřítomen, Nina Dobrev mi nebyla dvakrát sympatická, takže druhou hvězdičku přihazuji jen proto, že šlo o vánoční film, u něhož musím s podobnými jevy počítat. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po prvních 10 minutách jsem film málem vypnul s tím, že obsahuje přesně to, co na současných romcomech nesnáším. Jakmile ale hlavní hrdinka zavřela Tinder a odložila telefon, vylezl z toho nakonec docela pěkný vánoční film, kde fungují zejména vtipné a později cringe scény ve chvílích, kdy se začne všechno sypat. Posadit vedle sebe dříve krásnou, dnes již viditelně stárnoucí Ninu Dobrev, jež absenci upírské krve pořešila nepovedenou plastikou a Jimmyho O. Yanga, který naopak vypadá jak nevyzrálý sedmnáctiletý hošík, je volba docela odvážná (jakkoli jsem nevěřícně zíral, že je v reálu je vlastně Yang o 2 roky starší, jak Dobrev). A docela to i vychází, pár fajn myšlenek na úkor povrchních dating aplikací je předáno, ale přesto mi trochu chyběla o něco silnější chemie mezi hlavní dvojkou. Na romantický film je těch romantických scén trochu málo a když jsou, tak nefungují úplně tak, jak by měly. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nejsem cílovka. Jo, tak to asi bude. Nejsem romantická duše, jsem spíš pragmaticky založená, nemám ráda pindání o citech, to ať si každý vyřeší v hlavě, sám a potichu, a poté poreferuje o výsledku. Kdysi dávno se mě jeden můj přítel snažil překvapit a naladit romantickou klasikou - poházel okvětní plátky růží po posteli (fakt nekecám, růží, žádné potpourri) a zapálil svíčky. Když jsem to viděla, začala jsem přemýšlet nad požárem, to kdybychom svíčku omylem shodili, a jestli je nějaký babkovský fígl, jak dostat rozmáznuté a rozmašírované kusy květin z povlečení. No a tím bych mohla komentář vlastně ukončit, protože je jasné, že komedie/romantický/USA není pro mě (navzdory tomu, co tvrdí ten pitomý sloupeček vpravo na mém profilu). Pro milovníky sladkého perfektní. Pro ty, co milují takové ty roztomilé, trapné scénky, velké proslovy o uvědomění si čehokoliv, pro ty, kteří nehledají nic nového a nechtějí být překvapeni absolutně ničím, co se ve filmu odehraje, a co baští spokojené americké rodinky, je to ideální film. Dvakrát jsem se zasmála, Josh byl sympatický, na rozdíl od Natalie teda (buď byla Nina Dobrev ňák unavená, nebo kecá a 32 jí není), předvídatelnost mi nevadila, ale ten nepravděpodobný vztah obou postav už ano. Filmů o looserovi, který ke štěstí a šťabajzně přijde je dost, tenhle jako kdyby vznikl nejdřív z poselství "nedělejme se lepšími, mějme se rádi takový, jací jsme, blábloš blábloš" a zbytek se pak podivně napasoval do nějakého jakž takž příběhu. Vánoce jsou o odpuštění nebo tak nějak, ne? Tak tady máte jednu hvězdičku a odpouštím Vám. ()

Triny 

všechny recenze uživatele

Jsem cílovka, i když to veřejně nerada přiznávám. Zkouknu každou připitomělou romantickou komedii, a i když tu bude mít nízké hodnocení, tak u mě to většinou projde s přihlouplým úsměvem na tváři a hřejivým pocitem u závěrečných titulků.. I proto mě překvapuje, že tohle teda neprošlo. Málem jsem to nedokoukala a jsem zaražená, že to má tak relativně vysoké hodnocení... Už nikdy víc - pro mě tak nějak nepříjemní herci, stokrát viděná zápletka a stejné trapasy .. Prostě nevím, co je blbě, ale znovu už ne, děkuji :) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama