Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásná herečka bohužel ukazuje jak se nani věk podepisuje, přesto zahrála dobře svojí roli. Nečekáně výborný film, i když všichni ví jak takový film s 90% skončí, tak to nevadí, pokaždé je příběh zajímavý jiným místem, herci a svým duchem lásky. Jsem překvapen a spokojen se zábavou okolo vánoc, skvělý film. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento film je přesně ten důvod, proč je dobré neodsoudit všechny rodinné popřípadě romantické filmy z Netflixu na první dobrou. Občas se totiž stane, že Vás něco moc mile překvapí. Třeba jako zrovna tahle romanťárna, která má duši, hezkou vánoční atmosféru, klasicky povedený nápad a různé filmové odkazy, třeba na Lásku nebeskou. ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Mám zrovínka po moc příjemné schůzce s kamarádkou z Kazachstánu, se kterou jsem se rovněž znám online a byť jsem ani já, ani ona o ničem nemlžili a ani se nejednalo o date, tak mi tento film neuvěřitelně sedl a bavil. Jsou to milionkrát ohrané scénáře, každopádně to nemusí nutně předznamenat špatný film a Love Hard je přesně tím čím chce být, milou vánoční komedií, která vám zvedne náladu, kopne Grinche do prdele a uštkne vás do srdce vánoční jiskrou - from Prague ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu je to ta lepší romantická komedie, dá se na to dívat. Hlavní hrdinka nevyšiluje způsobem běžných blbek a to asi stačí. Kupodivu tu nebyli ani povinní černoši, no, dali sem Číňany. A zde byl problém s koncem, kde jsem nevěřil ty city k Číňanovi, co vypadá jak děcko. Tento happy-end je za mě tragédie. Jinak si taky myslím, že "Smrtonosná Past" patří k lepším vánočním filmům. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film Holidate mě dnes docela namlsal, takže jsem poctivou porci romantického ňuňánkování schytal až u tohoto snímku. Tohle byl totiž naprosto typický (nebo snad standardizovaný) americký romantický film, u něhož znalý divák po několika úvodních indiciích buď tuší, nebo už přesně ví, jak celá záležitost dopadne. A protože se děj odehrává o Vánocích, nemohou publikum minout ani ty pravé americké rodinné hodnoty a velké morální poučení. Humor, který by činil děj snesitelnějším, byl v tomto případě téměř nepřítomen, Nina Dobrev mi nebyla dvakrát sympatická, takže druhou hvězdičku přihazuji jen proto, že šlo o vánoční film, u něhož musím s podobnými jevy počítat. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama