Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

Fr 

všechny recenze uživatele

 „LÁSKA ZABÍJÍ…“   Příběh z manželskýho života… Je parádní, jak si s náma tvůrci hrajou. Dělaj jakože je všechno jasný… a pak hoděj zvrat a všechno chytá jinej level. A kecal bych, kdybych napsal, že nejsem napnutej a zvědavej, jak tohle všechno dopadne. Na závěr jen konstatování – aby na Netflix přibylo něco pořádnýho, musí to udělat Dánové.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2017 napsala Anna Ekberg, neznám.  2.) Přemejšlím, jak stmelit manželství.  ///  Thx za titule „Veronika Šnyrychová“.                PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Zvláštní počin při kterém byla snaha o jistou originalitu, ale bylo to pojato docela nudným způsobem. Ještě tak ta první půle filmu, kdy se řešila dramatická linie rozpadajícího vztahu mě celkem bavila, jenže pak někde uprostřed nastane šokující zvrat, který bych docela i ocenil, jenže to pak začalo upadat jednak do nudných chvil a jednak to bylo celé takové nereálně včetně sice napínavého, ale divného finále. Ve výsledku jsem rozpolcen a ani nevím jak to mám zhodnotit. Jistá snaha tu byla, ale mě to až tak nechytlo. Ženská ústřední postava mě bavila, ale ta mužská už moc ne. Takže obyčejný průměr. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ona je všehoschopná, on je neschopný podobně jako vyšetřovatelé-vypravěči na stopě. Jediný schopný je tu policejní pes, ale bohužel ho nepřihlásili do kurzu plavání.. Variace na Chabrolovy důsledky nevěry tu už byly s Gerem i Affleckem, tak proč ne i tuhle dánskou konstrukci, která jen obtížně přenáší do filmové řeči přednosti psaného slova. Často je to nelogické, občas nechtěně směšné (manželka v křoví u útesu), ale cynismu sklonků partnerských vztahů se to nebojí, o tom žádná.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix překvapil slušným Dánským Thrillerem o nevěře. Film začíná jako klasický Drama/Thriller o manželském páru, kde vše zdá se být v pořádku, dokud manželka nezačne manžela podezírat z nevěry a samozřejmě manžel milenku má. Líbí se mi, že se to nechová jako klasický Thriller o nevěře, ale rozplétá daleko větší a zajímavější mysterium, díky kterému je film patřičně dost nepředvídatelný. Je zajímavé jakým směrem se film nakonec začne ubírat a ten vyloženě první zvrat dokáže správně šokovat ( ty nadcházející potěší taktéž). Dá se říct, že funguje i atmosféra a napětí, dojde i na menší krimi vyšetřování a docela inteligentní rozhodnutí manželky. Díky hravému scénaři, slušným hercům a fajn atmosféře je z toho poctivá žánrovka, která by neměla nikoho urazit, naopak většinu dokáže potěšit. I přes pomalejší tempo mě to velmi bavilo. 7/10. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Od skvělých a bravurně natočených filmů Žena v kleci, Zabijáci a Vzkaz v lahvi a vlastně obecně od filmů, kde se motá Nikolaj Lie Kaas jsem asi neviděl kvalitní severskou kriminiálku. Tak konečně teď. Parádní stylová kriminálka s naprosto famózně hnusnou Sonjou Richter v hlavní roli. Film je ve svém gradování už trošičku přetažený za vlasy, pořád to ale Dáni zvládají většinou s grácií sobě vlastní, narozdíl od svých západních kolegů. Milovníkům studených a drsných psychologických krimi mohu jen vřele doporučit.....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama