Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Spoiler. "Šťastně" až do smrti se nejdřív jevilo jako rodinné drama. Počátečních 20 minut mi nebylo vůbec po chuti a vážně jsem uvažovala o vypnutí. Naštěstí se ale film překlopil do příjemného a temného krimi. Manželka s psychopatickou jiskrou v oku se hezky vybarvila. Stejně tak její podpantoflácký a hloupý muž. Pro mě osobně skončil film dost depresivně. Nejen svatbou, která je dle mého něco naprosto zbytečného, ale i pokračováním ve společném životě dvou hlavních postav. Film mi hodně připomínal klasické španělské krimi, kde nic není tak, jak se zdá. Atmosféra fajn, herecké výkony fajn, zápletka fajn. Nijak zvlášť mě to ani neuchvátilo. Možná by se na konci hodil nějaký super plot twist. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slušně rozehrané, kdy se u postav mění, kdo je oběť a kdo viník a nechybí i pro příběh dobře vymyšlený zvrat. Bohužel v druhé polovině začne uvěřitelně rozehraný příběh, přecházet do béčka, jak z německého seriálu, což podtrhují i nepřesvědčivé postavy, které mění polohy dle potřeby scénáře. Jako celek slušně natočený průměr s chybujícím scénářem. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Na severský thriller to je místy zatraceně (nechtěně) úsměvné. Dar Salim (hrál třeba v druhé sérii výtečného Mostu) má úspěšnou stavební firmu, luxusní dům uprostřed přírody a s manželkou se mu podařilo zvládnout vážné zdravotní trable dospívajícího syna. Ovšem manželce táhne na padesát, zatímco okolo něj se motá mladá atraktivní kolegyně. Jeho drahá je nicméně zatvrzelý beran a nehodlá přihlížet tomu, jak se jí rodinný život sype pod rukama. „Přežije“ tragédii při svém každodenním běžeckém rituálu a jakmile je svědkem radovánek svého muže (při firemním večírku – jako vážně?), začne vytahovat kostlivce ze společné minulosti. Žádná mrazivost nebo propracovanost scénáře jako u zmiňovaného Mostu či u případů kriminálního oddělení Q. Ačkoliv zejména v první polovině několik momentů opravdu hodně skřípe, s přibývajícími minutami diváka začne zajímat, co se stane v následující scéně. Ovšem jakmile se dostaneme na určitý vrchol napětí, přijde zase nějaký nepřirozený „úder“ a tvůrci znovu ztratí půdu pod nohama. Policie mimo. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Už en kvůli tomu, že sem celkem dlouho neviděl novej cele film, tak dám 5 hvězdiček. A taky trochu kvůli tomu, že se tenhle filmek fakt vydařil. Celkově musím říct, že obdivuju severskou kináž, a obzvlᚍ jejich napínavá kousky. Tohle je rozhodně jeden z nich. NApětí bys mohl v klidu nakrájet no a co se týče příběhu, tak taky skvěle promáknutej. Z tý jeho manželky šel vopravdickej strach... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý krimi film, jenže nemůžu se zbavit pocitu, že to mohlo dopadnout ještě lépe. První vražda se prakticky moc neřešila a nějak nechápu proč. Zbytečně zrychlené, mohlo se všemu více pověnovat. Na druhou stranu svižné, dějové vyvážené a herecky zvládnuté výborně. Celkový pocit je nakonec kladný .. 7/10 = 75% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama