Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

Fr 

všechny recenze uživatele

 „LÁSKA ZABÍJÍ…“   Příběh z manželskýho života… Je parádní, jak si s náma tvůrci hrajou. Dělaj jakože je všechno jasný… a pak hoděj zvrat a všechno chytá jinej level. A kecal bych, kdybych napsal, že nejsem napnutej a zvědavej, jak tohle všechno dopadne. Na závěr jen konstatování – aby na Netflix přibylo něco pořádnýho, musí to udělat Dánové.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2017 napsala Anna Ekberg, neznám.  2.) Přemejšlím, jak stmelit manželství.  ///  Thx za titule „Veronika Šnyrychová“.                PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Zvláštní počin při kterém byla snaha o jistou originalitu, ale bylo to pojato docela nudným způsobem. Ještě tak ta první půle filmu, kdy se řešila dramatická linie rozpadajícího vztahu mě celkem bavila, jenže pak někde uprostřed nastane šokující zvrat, který bych docela i ocenil, jenže to pak začalo upadat jednak do nudných chvil a jednak to bylo celé takové nereálně včetně sice napínavého, ale divného finále. Ve výsledku jsem rozpolcen a ani nevím jak to mám zhodnotit. Jistá snaha tu byla, ale mě to až tak nechytlo. Ženská ústřední postava mě bavila, ale ta mužská už moc ne. Takže obyčejný průměr. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Šťastně až do smrti ...,ale rozhodně ne v Dánsku. Kde policisté nedokáží vyšetřit ani takto zjevné kriminální zločiny a na konci jen prostě pokrčí rameny, že si prostě neví rady a hotovo. Musím filmu přiznat hodně solidní první polovinu, kterou ovšem naprosto zlikviduje nelogická druhá. Ten chlap snad ani neměl nikoho rád a už vůbec neměl po ruce žádný plán. Ještě že měl k ruce tak šikovnou žena, která to vše vymyslela za něj. Klidně se film mohl jmenovat "Mouchy snězte si mě." 55% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Jasně, že jo, čas nezastavíš. Sonja Richter už dávno není ta mladá, křehká dívka z Otevřených srdcí, nebo z Vily Paranoina. Teď je z ní matka, manželka, megera a taky trochu čarodějnice. Pro svou rodinu a sebe udělá úplně cokoliv, čehož je tahle vydařená, místy hodně černá komedie jasným důkazem. Přidejme k tomu lehce připosranného Dara Salima, ( Sus Wilkins ♥), originální, místy hodně nečekaný příběh a rázem máme zaděláno na velmi solidní film, po kterém mám vážně sto chutí přestat s mým oblíbeným během v lese. Přece jenom, co kdyby náhodou…….. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zpočátku klasické nevěrnické krimi, které se ovšem v houstnoucí atmosféře překlopí do mrazivého thrilleru, který stírá hranice mezi tím, kdo je oběť a kdo zločinec. Solidně vymyšlené, zručně natočené a především plné neočekávaných zvratů, které dokonale hatily snahu předvídat. Herecky bez problémů a jestliže mi Dar Salim občas připadal poněkud nevýrazný, dokonale ho zastoupila naprosto famózní Sonja Richter. 85% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama