Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo brutální. Manželé evidentně hrají hru o tom kdo je vetší magor. OK chladná logika a kalkul vyhrává nad emocemi, ale nevěřím tomu, že by toho některý pár byl v reálnu schopen. Jen by mě zajímalo jestli potom opravdu žili šťastně až do smrti. Podívaná to, ale byla zajímavá. Hodnocení: 80/100. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Po čertu nesympatický obsazení udělalo tomuhle filmu v mých očích doslova medvědí službu. Nesympatická manželka. Trochu klon Naomi Rapace. Manžel. Nerozhodnej, uťáplej. Bylo vidět že to točí žena. Bez koulí, bez napětí. A navíc pořád s ženskou převahou. Natočený televizně. Podprůměr. Odkoukáno s obrovským sebezapřením. 30%. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu říct? Mě to bavilo. Hodně mě to bavilo. Snímek začal stejně jako spousta jiných záležitostí s manželským trojúhelníkem, ale s tím, jak šel děj kupředu, se měnil v něco úplně jiného. Postupně vycházelo najevo, že se mnou měli tvůrci úplně jiné plány; vzali mě na exkurzi do temných zákoutí manželského a milostného života. Na to, že nešlo o žádný typický, drsný thriller, obsahoval film několik opravdu mrazivých momentů a musel jsem ocenit i ten fakt, že byl pro mě děj nepředvídatelný. Tedy, v hrubých obrysech bych to trefil, ale s detaily si tvůrci moc hezky pohráli. Taky mě mocně pobavilo, kdo, komu, a za jakých okolností tento příběh vyprávěl. Abych to zkrátil; film se mi líbil, bavil mě a vyloženě se mi trefil do chuti i nálady. / Poučení: Vytočíš houslistku a šmytec. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý krimi film, jenže nemůžu se zbavit pocitu, že to mohlo dopadnout ještě lépe. První vražda se prakticky moc neřešila a nějak nechápu proč. Zbytečně zrychlené, mohlo se všemu více pověnovat. Na druhou stranu svižné, dějové vyvážené a herecky zvládnuté výborně. Celkový pocit je nakonec kladný .. 7/10 = 75% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Konečne niečo na Netflixe bez zbytočnej propagandy a idiotizmu. Veľmi dobrý thriller s niekoľkými zvratmi, viacerými vrstvami a divákovi môže len vadiť taký neistý záver. Ale inak po celý čas veľmi pútavá zápletka a nie je vôbec isté, ako sa to vyvinie. Nájde sa tu aj zopár dosť napínavých scén, celkovo to asi vyhrala pasáž so zápalkami. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama