Reklama

Reklama

65

Trailer 1

Obsahy(1)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě pilot Mills (Adam Driver) rychle zjistí, že se nachází na Zemi... před 65 miliony let. Jelikož Mills a další přeživší, Koa (Ariana Greenblatt) mají na záchranu jediný pokus, musí se při svém epickém boji o přežití vydat napříč neznámou krajinou plnou nebezpečných prehistorických tvorů. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (371)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na nový scífko s Driverem jsem se fakt těšil. Havárie kosmický lodi, přistání na Zemi v době dinosaurů... to zní hodně slibně. Tedy já myslel že to bude něco jako skok v čase, ale kdepak. Driver je humanoid k nerozeznání od dnešních humanoidů, stejně/podobně se obléká, má stejnou/podobnou loď i zbraně, jaký by měli dnešní humanoidi, kdyby je uměli vyrábět, na svojí domovský planetě Somaris (slovenské kolegy tenhle název jistě pobaví) má svojí vajf i svou nemocnou roztomilou dcerku, kvůli který bere přesčasy ve vesmíru aby měl na felčary... prostě normální scifistický melodrámko. A na Zemi pak zachraňuje jinou roztomilou holku, která sice mluví nějakou nesrozumitelnou hatmatilkou jako "ňuňuňu" a " ťujuju", ale rozumí slovům jako femily a houm. A všechno se je tam snaží sežrat a Driver je musí oba zachránit a najít záchrannej modul a na Zemi se řítí ten vobrovskej asteroid, kterej má vyhubit ty dinosaury a... No jsou to fakt nervy až do posledního okamžiku. Sakra zase scífko pro děti. Proč se netočí taky něco pro nás infantilní dospělý? Ale digitální vizuál to má pěknej, to jo. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

65 důvodů, proč můžeme film vynechat. Můj zájem o film při sledování upadal stejně rychle, jako po zhlédnutí fantastického traileru narůstal, což je teda velký špatný už samo o sobě. Příběh je nulový, ale ten jsem zde ani nečekal. Co jsem naopak čekal a chtěl byly vizuální orgie, dinosauří boje a skvělý Driver v hlavní roli, jenže akce je nudná až hrůza, scenérie neoslní, žádná velkolepá scifi jízda zde vůbec není a na poli tak nijakého filmu a tak ploché postavy nemá ani Adam Driver co hrát. A fakt, že nám tvůrci ani nesdělí CO a PROČ se zde vlastně děje hodnocení taky moc nepřidává. Druhá hvězda vlastně jen za to, že alespoň dinosauři vypadají celkem slušně a nepůsobí jako laciný digibordel, jinak je to ale naprosto zbytečný, ničím inovativní a vynechatelný kousek… ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo proč můj velmi oblíbený herec Adam Driver kývl na tak hrozný film. Tak hloupý a jednoduchý scénář, žádné pořádné postavy, nulové napětí. Nevím, vážně nevím, ale byla to fakt hrůza a to už mám něco za sebou. Něco mezi posledním Jurským parkem a Putováním s pravěkými zvířaty namixovaným v pro mě nepouživatelném poměru. Od jedné hvězdy to zachránila jen solidně vypadající planeta, jinak nic, co by stálo za sebemenší pochvalu. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Film nechci zbytečně srážet, ale fakt je, že 65 nemá absolutně nic, co bychom už x-krát neviděli. Hezký vizuál, parádní dinosaury (kterých si moc neužijeme), jakoustakous zápletku, trošku emocí, srdíčka a konec. Adam Driver je absolutně nevýrazný, což by se dalo přejít, ale v tomhle případě ne, jelikož se jedná o two-people show. Chápu, že tvůrci chtěli navodit co nejvíc emocí otec-dcera, ale tohle není prostě ničím výrazné, ani nic co bychom už neviděli. Když pak musí strejda Rex otočit raketu, aby mohli odletět, měl jsem pocit, že koukám na jiný žánr. 65 není úplně špatný. Jen opakuje tolikrát viděnou formuli a nenabídl nic navíc. Absolutně nevýrazný film, který si bohužel za chvíli nebudu pamatovat. (45 %) ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $45miliónov║ Tržby USA $32,062,904║ Tržby Celosvetovo $60,711,628▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Príbeh nie je moc prešpikovaný, nijak prevratný ani poriadne vysvetlený prečo sa nachádzajú v danom období, čo by bola asi taká jediná väčšia výčitka.  Ináč ma to v celku bavilo, toto dino-thriler dobrodružstvo, ktoré mi miestami prišlo lepšie zdramatizované, vyhrotené než posledný Jurský Svet: Dominion. Herci v pohode, ich boj o život má dobrý spád, nenudil som sa, trikovo v norme, netrpel som. V pohode priemer, ktorý si ešte rád pozriem.  /60%/ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Adam Driver (Mills) je bývalý mariňák, toto je první film v jeho filmové kariéře, kde využívá svůj výcvik se zbraněmi ze své staré kariéry. (KGBelik)
  • "Koa" v havajskom jazyku znamená "bojovník". (Muel)
  • V čase 21:48, kdy prochází Mills (Adam Driver) lesem, můžeme zahlédnout červeně označený strom. Tyto značky, jak můžeme vidět v 1. traileru k filmu, vytvořil sám Mills. Jde o scénu, která ve filmu nakonec nebyla vůbec použita. Stejný prášek, kterými označuje stromy, můžeme vidět pouze v části, kdy kreslí mapu. (DJMaroko)

Související novinky

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (více)

Reklama

Reklama