Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (105)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

 Kate Beckinsale je pořád kost a kdo s tím nesouhlasí, tak si v tomhle filmu toho asi moc jiného nenajde. Jasně, je to typický ženský akčňák s klasickými zvraty a nepříliš logickým dějem, mě to ale překvapivě navzdory zdrcujícím recenzím docela bavilo a 90 minut uběhlo skoro jako voda. A co víc, konečně jsem našel vhodnou hereckou polohu pro Jaie Courtneyho, přičemž to bylo v Jolt snad poprvé, co mě regulérně bavil, alespoň těch svých prvních 15 minut. Pokud si platíte Amazon, tak co se týče filmů, tak zas tolik toho na výběr není, takže klidně zkuste. PS : Susan Sarandon si skutečně mohli nechat až do dalšího dílu. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tak na začátku potřebuji říct, že trailer šel docela mimo mě. Čekal jsem prachsprostou béčkovou podívanou. No a vida...Jolt měřítka této kategorie splňuje na jedničku s hvězdičkou. Kate Beckinsale patří mezi to největší lákadlo, tu její roli jsem jí docela věřil, na druhou stranu, měla šanci herecky vůbec něco předvést ? Obsazení Stanleyho Tucciho jsem upřímně nepobral, tak kvalitní herec a skončí v tak malé a neatraktivní roli. Nechápu. Další obsazení docela tragédie (ten Courtney fakt pěst na oko). Akce sem tam ujde, spíše se ale jedná jen o představy hlavní hrdinky mimo realitu. S dialogy už to tak slavné není, ty sexuální narážky na každém kroku dost nemístné (podle toho člověk pozná, že to točila ženská). Kvalitou dost porovnatelné s Old Guard s Charlize Theron (mohly by si režisérky podat ruce). Prostě strašná bejkovina. 4,5/10 ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príjemný tupý výplach na úrovni Bessonoviek z čias, keď produkoval zábavné blbiny. Dejovo niekde medzi pri zemi sa držiacou Nikitou a úplne od reality odtrhnutou Lucy. Aj keď sa postavy správajú dosť neprirodzene štylizovane, tak ma bavili a dramatická stránka celkom funguje. A to sa mi trailer vôbec nepáčil a ústredné duo tu hrajú herci, ktorých fakt nemusím. Prekvapivo ale im tieto úlohy dobre sadli. Mínusom je to dnes to populárne silené tlačenie girl power a robenie zo všetkým mužských postáv totálnych idiotov, zloduchov alebo útlocitných chudákov. Technická stránka je ok, ale celý čas som mal pocit, že sledujem pilot k nejakému seriálu, takže veľa akcie tu nie je a až na jeden skutočný výbuch sa ničoho veľkolepejšieho nedočkáme. Naviac som mal klaustrofobický pocit, že minimálne polovica filmu sa odohráva na jednej ulici. Ale aspoň je to poctivé a solídne využité R-ko. Takže celkovo som spokojný. Možno pretože som mal nízke očakávania, alebo pretože som dostal som príjemný výplach aký som čakal od filmu Gunpowder Milkshake, ktorý ma sklamal na plnej čiare. 6/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Režisérka tohohle filmu ale opravdu nesnáší chlapy, co? :) Škoda, že do mužského pokolení nekope zábavněji. I navzdory krátké stopáži jsem měl pocit, že Jolt trvá tři hodiny. Dějově naprostá tuctovka, chybí tomu tempo, vtipné to taky moc není a i ta akce, i když je jí málo, je fakt špatná. Kate Beckinsale na tuhle roli působila už trochu přestárle a, i když stále vypadá na svůj věk k světu, z pohybového hlediska toho předvedla minimum. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

batshit crazy oddechová blbina,která má nejblíž asi ke Crank.Akce je hodně,děj je takový jaký je a vzhledem k tomu co je hlavní hrdinka zač je úplně jedno,že nedává moc smysl.Některé momenty vypadají jako kdyby sem utekly z nějaké parodie a regulérně sem se musel smát.Plusem je nicméně Kate Beckinsale,které tyhle role sedí a navíc jí to neustále neuvěřitelně sekne...60% ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama