Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Má to potenciál, hutnou atmosféru, minimálně v první polovině chytrý scénář a dobrou práci s narací děje. Do průměru to bohužel strhává ne úplně zdatně uchopená část druhá a hlavně fatálně nedostatečná práce s vedlejšími postavami, které hrají jinak znamenití herci (Bernthal, DOnofrio, Davis), ale nemají moc do hrát, protože tvůrci pro ně nenapsali příliš dobré/zajímavé/důležité role. The Unforgivable je snímek o jedné jediné osobě - Sandře Bullock, která ovšem hraje fantasticky. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Talent Sandry Bullock se vyplýtval na hloupý příběh. Její dny jsou sečteny. S lepším režisérem by vyzněl pravdivěji. Je to moc melodramatické a nesmyslné. Film je o trvání lásky, kdy lidé jednou všechno zničí. Je zde dost podzápletek, tak by to možná vyniklo jako seriál. Jsou zde zvraty.Puvodni film ze sedmdesarek pusobil pravdiveji se zmenami nalady. Toto je melodramaticky nesmysl. ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele

Moje žena kvůli Bullock, já teda když už kvůli Vincent D'Onofrio. Scénář to má fajn. Herecký výkony taky. Jen ta režie je skoro po celou dobu bezzubá, nevtahující, studená a bez života. Sice těžký tři, ale takovou čočku jakou to dostalo od kritiků, si to zase myslím úplně nezaslouží. Nora Fingscheidt určitě po systemsprenger dokazuje, že s emocema makat umí. Škoda jen, že se plně dostavili až ve zbytečně vyhroceném závěru filmu, kdy to začne naopak skřípat především ze strany scénáře. No. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Životem zkoušená Sandra Bullock v chladném a odtažitém dramatu, jenž zejména v první polovině funguje jako dobře promazaný stroj. Snímek The Unforgivable režisérky Nory Fingscheidt rovněž těží i z vrstevnatého příběhu či nekompromisního scénáře, který nedává téměř žádné místo zbytečným scénám a míří s jistotou vstříc finále. To zde ale bohužel poněkud zamrzí, jelikož k celkovému vyznění snímku tak nějak nesedí. Avšak až na tento drobný detail se stále jedná o vytříbený filmový zážitek, který byste si určitě neměli nechat ujít. Skvělá práce! (Netflix) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, jestlipak ten poctivý příběh s tak propracovanými hlavními i vedlejšími postavami má základ v nějaké knize. A on ho má v seriálu. Jeden z nejlepších (asi nejen letošních) filmů Netflixu díky tomu stojí na zajímavém ději stejně jako na naprosto úžasném výkonu Sandry Bullock a já se budu muset někdy podívat na Narušitele systému, protože Nora Fingscheidt je očividně skvělá režisérka. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama