Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 7

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (87)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade pozerateľná rozprávka bez duše stavajúce len na jednom jedinom fakte a tým je, že svet DC je natoľko rozvetvený a viacvrstvový, že aj niečo takéto v ňom dáva v zásade zmysel. Hoci oceňujem výber hercov, ktorý prepožičali postavičkám svoje hlasy, v celku sa jedná o agitku na priateľstvo bez toho, aby akýkoľvek vzťah v príbehu skutočne fungoval. Rovnaká tragédia, ako Tajný život domácich mazlíčkov. Čo ale oceňujem sú aj temnejšie scény, sexuálne vulgárna korytnačka, killer mačiatko a Batman v podaní Keanu Reevesa. Občas som sa zasmial. Občas krútil hlavou. Na jedno zhliadnutie úplne v pohode záležitosť, ale treba mať na pamäti, že aj napriek niektorým dospelejším scénam, je to stále výrazne ladené na detského diváka. Teraz už len dúfať, aby Batmanovi nikto nezabil psa. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Už vás nudí "lidští" superhrdinové? Tak je odsuňte na druhou kolej a předejte otěže jejich o nic méně super mazlíčkům! I tak by se dal odůvodnit námět DC Ligy supermazlíčků, která se snažila oživit DC vesmír pomocí zvířátek. Jednotlivé charaktery jsou v souladu se žánrem tuctové až do morku kostí, takže v tomto ohledu se divákovi žádného překvapení nedostane - podobně i jako v rámci samotného příběhu. Nicméně se na to ve výsledky hezky dívalo a děj měl spád, nepostrádal akci a ani nejedno (povinné) ponaučení. Malí diváci se budou jistě bavit, ti starší ocení zase pár vyspělejších replik či narážek. P. S. Merton rules! ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Viděno sice s CZ dabingem, takže jsem si neužil tu plejádu originálních hereckých hlasů, ale dcerka už to sjíždí podruhé. Takže účel splněn a úvod do světa superhrdinů máme úspěšně za sebou! Jinak se nemůžu rozhodnout jestli je dobře nebo špatně, že to má tak přepálený konec po vzoru hraných filmů, ale beru to spíš jako legrační narážku ze strany tvůrců. 7/10 [HBOmax] ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Fajn animovaný film. Animace vypadá levně, ale to byl účel. Co, se týče příběhu, tak ten více ocení starší diváci a komiksový znalci (je tady několik moc krásných easter eggů, narážek nebo hlášek). Pro děti mi to přišlo málo vtipné a zábavné - tohle animák, který ocení děti cca kolem 10-12 let, pro dospělé to zas nemá tak atraktivní děj, protože to jede podle určité mustru a nenabídne to žádné překvapení - tedy krom velkolepého finále, které bylo dost epické, to jsem tedy nečekal ani já. Je to škoda, jelikož takhle vznikl film, který měl být pro všechny, ale ve výsledku není výhrou ani pro jednu skupinu. Slabších 7/10. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6/10). DC Universe je pro mě pořád španělskou vesnicí a neimponuju k ní natolik jako k Marvelu. Vzhledem k tomu, že Marvel momentálně dehonestuje všechno co jsem na něm miloval, tak seru na nějakou She - Hulk nebo Ms. Marvel a raději jsem dal přednost tomuto neškodnému animáku.  Lákadel bylo hned několik. Chtěl jsem vidět, jak tvůrci naloží s tím celkovým nápadem, že tam budou zvířecí variace na známé hrdiny. Potom dalším silným lákadlem, kterým animáky disponují jsou herci, kteří jednotlivé postavy namluvili. Tady se představilo několik hereckých es. Na mysl mi přichází například Keanu Reeves nebo Dwayne Johnson. Jaký byl tedy výsledek? Hele žádná výhra to taky nebyla. Zvířecí hrdinové jsou v pohodě, ale spíš jsem fandil vedlejší postavě veverky než hlavnímu psovi. Zápletka je originální a i já, který neviděl žádný film se Supermanem už teď chápu, že mu vadí zelený kryptonit. Tempo to má svižné a děj krásně utíká. Ale že bych se u toho bavil a za břicho popadal jako u The Bad Guys nebo Turning Red, tak to určitě ne. Ze začátku jsem byl nadšený ze vzhledu prasátka, ale po chvíli to člověka omrzí. PS: Nevím jestli se mi líbila potitulková scéna, ale jako nápad a teasing na další DC film to funguje velmi dobře. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)
  • V jedné scéně zastaví Krypto lupiče tím, že nadzvedne jejich zelenou dodávku – tento výjev odkazuje na obálku „Action Comics #1“ z roku 1938, ve kterém se poprvé objevila postava Supermana. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama