Reklama

Reklama

DC Liga supermazlíčků

  • USA DC League of Super-Pets (více)
Trailer 9

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku - ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny. (Magic Box)

Videa (6)

Trailer 9

Recenze (87)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V superhrdinském vesmíru se nám přeci jen našlo nějaké neobjevené místo a tím jsou mazlíčci superhrdinů. Zajímavý nápad, který mohl a měl dodat spoustu praštěných, ztřeštěných a zajímavých nápadů. Nejsem si jist zda Supermazlíčci obsahovali humor. O nějakou mega zábavu se rozhodně nejedná. Díky známým hlasům se to dá v pohodě zvládnout, i když tedy zrovna Dwayna Johnsona je všude v posledních letech tolik, že si myslím že ani jeho Black Adam velkou díru do světa neudělá. 55% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V prvních 30 minutách neskutečná parodická smršť hlášek, gagů a utahování si nejen ze Supermana ale i z ostatních DC hrdinů. Posléze už to co do humoru trochu zvolní, přichází na řadu taková ta klasika - záporák, budování týmu, akce a nechybí ani trocha emocí v podobě dojemného flashbacku. Po celou dobu se to ale drží v dobrém tempu, s parádními postavami, skutečně vtipnými hláškami, které spíše než na děcka míří na znalce DC komiksů, potažmo jejich adaptací. Příjemné překvapení, té modré je škoda. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ja sa lížem prakticky stále.“ Má to skvelé momenty, ktoré sú buď úžasne WTF vtipné (Kryptove geniálne pokusy o nadviazanie komunikácie s bežnými domácimi zvieratami, psie zacítenie zlomeného srdca), alebo milé a rozkošné (mačiatko). Prípadne disponujú srdiečkom (flashback do Aceovho detstva pardon šteniatkovstva) a potešia komiksových fanúšikov (robenie si srandy zo Zeme 1, Zeme 2, Zeme 3...). No a potom scenár obsahuje momenty, ktoré sú fakt ukrutne predvídateľné (výcvik, príchod sebadôvery a naučenie sa tímovo spolupracovať) a plné nudného, ba až mierne otravného klišé (v podstate všetko so záporákmi, och ovládnutím sveta a zničením superhrdinov, strašne som však trpel i pri scénach ohľadom žiarlivosti). Paradoxne viac, ako niektorí maznáčikovia, ma bavili „reálni“ superhrdinovia. Hoc treba dodať, že Aquaman vinou tohto filmu behom pár minút stratil všetku dôstojnosť, akú sa mu (celkom úspešne) snažil vybudovať Jason Momoa. Krypto a Ace sú fajn, ale ostatní sú dosť mimo (a z korytnačky som mal zimomriavky, hoc musím dodať, že na „kde to ku*va som?“ tak skoro nezabudnem, aspoň za to palec hore a uznanlivé potľapkanie po pancieri). A Keanu Reeves ako Batman? Doprčic, sem s tým! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

animák vezoucí se na vlně oblíbenosti komiksových filmů, ovšem naplno využít toho bohužel nedokáže. Notoricky známí hrdinové jsou snad s výjimkou Supermana - celkem logicky - odsunuti na vedlejší kolej a v záři reflektorů se ocitá Supermanův superpes Krypto. Ten má strach, že ho páníček vymění za Lois, ale ve chvíli kdy je Superman zajat Luthorovým pokusným morčetem, které získá díky oranžovému kryptonitu superschopnosti musí si chtě nechtě najít zvířecí kamarády (taky se superschopnostmi), kteří mu pomůžou zachránit nejen superpáníčka. Mezi jeho nové kámoše patří nezničitelný pes, blesky metající veverka, prase, které má schopnost se zmenšit nebo zvětšit a docela neoriginálně superrychlá želva. Jak vše dopadne je dopředu celkem jasné, ale je to primárně film pro děti a ty se budou bavit víc než dobře. Uvidí svoje oblíbené hrdiny a roztomilá zvířátka, která v mnohém kopírují jejich schopnosti, nějakou tu ztřeštěnou akci a solidní vtípky. Ani dospělý doprovod u ligy trpět nebude, protože ač je tenhle animák superprůhledný, díky slušnému tempu uteče jako voda a většinou v něm všechno funguje dle očekávání. Jako bonus dostane i pár pomrknutí na znalce komiksů a hraných filmů a pár lehčích rýpnutí si do Marvelu. Liga supermazlíčku není zdaleka nejlepší animák který za poslední roky vzniknul, není nikterak originální, není ani nejvtipnější a nepřináší žádné hluboké poselství, ale svůj účel splní i za cenu toho, že už jej nejspíš nebudete chtít vidět znova (pokud vám není třeba osm nebo tak nějak)...65% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade pozerateľná rozprávka bez duše stavajúce len na jednom jedinom fakte a tým je, že svet DC je natoľko rozvetvený a viacvrstvový, že aj niečo takéto v ňom dáva v zásade zmysel. Hoci oceňujem výber hercov, ktorý prepožičali postavičkám svoje hlasy, v celku sa jedná o agitku na priateľstvo bez toho, aby akýkoľvek vzťah v príbehu skutočne fungoval. Rovnaká tragédia, ako Tajný život domácich mazlíčkov. Čo ale oceňujem sú aj temnejšie scény, sexuálne vulgárna korytnačka, killer mačiatko a Batman v podaní Keanu Reevesa. Občas som sa zasmial. Občas krútil hlavou. Na jedno zhliadnutie úplne v pohode záležitosť, ale treba mať na pamäti, že aj napriek niektorým dospelejším scénam, je to stále výrazne ladené na detského diváka. Teraz už len dúfať, aby Batmanovi nikto nezabil psa. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • V komiksech je Merton tradičně mužskou postavou, v tomto filmu byl změněn na želvu ženského pohlaví. (LUKICKK)
  • Po filmu LEGO® Batman (2017), který byl uveden pět let předtím, se jedná o druhý film skupiny Warner Animation Group v koprodukci s DC Entertainment. (LUKICKK)

Reklama

Reklama