Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (334)

Morholt 

všechny recenze uživatele

O čtvrt hodinky delší, než by mělo být, což má na svědomí především zbytečně natahovaný rozjezd. Ale ve chvíli, kdy vzal Hennie do ruky kladivo, už to byl přesně ten Wirkola, jakého chce člověk vidět. Jestliže se říká, že celý svět je otvírák, tak tady platí, že celý svět je zbraň a je jedno, jestli se jedná otradiční brokovnici či kladivo, či o poněkud méně obvyklé hrábě, sekačku či háčky na ryby. Tím vším se dá zranit, zabít a zmrzačit a Wirkola tohle všechno nabízí v míře vrchovaté. A samo sebou jsem se u toho řezal smíchy jak už dlouho ne. Herecky pecka a Noomi a Aksel Hennie by měli aspirovat na pár roku. 85% ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

„Vědel si to, Larsi? Po svadbě se o všechno dělíš. Tvoje je moje a moje je tvoje. Moje!“ Už v úvode divák pochopí, že nič nemôže brať príliš vážne, ide o komédiu plnú absurdít a kaluží krvi. Herci potešili svojimi výkonmi, ale na konci zostal dojem, že autori vykradli Kevina zo Sám doma. Ak máte radi čierny humor, akčné filmy a veľa násilia a krvi, nebudete sa nudiť. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Larsi, jak to jde?" „Dobře, tati. Právě jsem odpálil chlápkovi koule brokovnicí." „Jsem na tebe pyšný. Jsi pašák." Lisa a Lars jedou na víkend na chatu, aby si odpočinuli. Ve skutečnosti má každý z nich plán, jak druhého odstranit a užívat si z jeho životní pojistky. Jenže netuší, že cestu jim zkříží tři trestanci a budou se bát o život oba. Nože, pálky, kulečníkové koule v ponožce, sekačka na trávu (Braindead), motor motorového člunu, hrábě v hrudníku, broky v zadku. A další překvapení na sebe nedají dlouho čekat. Tedy nedají....klidně bych film o půl hodiny zkrátil, zejména první čtvrtina je civilně nudná k uzoufání, byť ji jako entrée chápu. Ale je fakt, že černohumorné potyčky jsou zábavné, krev stříká, kamera skvělá, hudba výborná a herecké výkony báječné. Ani se mi nechce věřit, že to všichni absolvovali bez ztráty kytičky. „Zastav ho!" ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Wirkola mě zatím ani jednou nezklamal a ani Cesta za smířením není výjimka.Čekal jsem sice něco víc černohumorného a lehce mě překvapilo,že zhruba od poloviny se tu jede docela na vážnou notu,ale i tak je to celé tak akorát šílené aby to nebylo moc a bylo to zábavné.Ústřední dvojice je výborná,hlavně pak polonesmrtelná Noomi Rapace...70% ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neskutečně zábavná krvavá jízda od začátku do konce. Totální úlet s neskutečně vymazleným scénářem, pořádnými gore efekty, pěkně nabouchanými záporáky, homo Davem a především ústřední dvojicí, která se nejdřív hrozně nesnáší, aby se pak vlastně zachraňovali před nebezpečím, které na číhá. Jako třešinka na dortu je potom otec hlavního hrdiny, který se svojí scénou s autem rozstřílel úplně všechno. Norové se tedy pořádně vytáhli. Aneb Pán a paní Smithovi trochu jinak 80% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)

Reklama

Reklama