Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (336)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po scenáristickej stráne super, ale ten súbor prehnanej akčnosti a extrémnych vizuálnych efektov mi dosť pokazilo celkový dojem. Asi cielili na milovníkov hororov a akčného násilia, tak pre takých divákov to musí byť fakt ideálny film po všetkých stránkach. U mňa takéto niečo bohužiaľ úspech nemá, ale aspoň dej ako taký a dialógy boli pre mňa výborný. Kiežby to nehnali do takých extrémov, bol by som aj ja z tých nadšenejších. Ale OK, dávam 3* (no mohlo byť aj viac). ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Cynická komedie, podvratná a po Wirkolovsku krvavá. Manželé se po letech nemohou vystát tak se navzájem pozvou na chatu s cílem jeden druhého navzájem zabít. Rapace je úžasně dvojaká a Hennieho transformace v průběhu závěrečné poloviny obdivuhodná. Vysvětlovací vracečky roztroušené po celém filmu nepůsobí jako laciné berličky, ale nesou v sobě velkou porci typického norského humoru. Závěr je dokonalým odrazem dnešní doby. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Wirkola mě zatím ani jednou nezklamal a ani Cesta za smířením není výjimka.Čekal jsem sice něco víc černohumorného a lehce mě překvapilo,že zhruba od poloviny se tu jede docela na vážnou notu,ale i tak je to celé tak akorát šílené aby to nebylo moc a bylo to zábavné.Ústřední dvojice je výborná,hlavně pak polonesmrtelná Noomi Rapace...70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

O čtvrt hodinky delší, než by mělo být, což má na svědomí především zbytečně natahovaný rozjezd. Ale ve chvíli, kdy vzal Hennie do ruky kladivo, už to byl přesně ten Wirkola, jakého chce člověk vidět. Jestliže se říká, že celý svět je otvírák, tak tady platí, že celý svět je zbraň a je jedno, jestli se jedná otradiční brokovnici či kladivo, či o poněkud méně obvyklé hrábě, sekačku či háčky na ryby. Tím vším se dá zranit, zabít a zmrzačit a Wirkola tohle všechno nabízí v míře vrchovaté. A samo sebou jsem se u toho řezal smíchy jak už dlouho ne. Herecky pecka a Noomi a Aksel Hennie by měli aspirovat na pár roku. 85% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan a paní Smithsenovi potkávají (Not so much) Funny Games Norway. Tommy Cirkula Wirkola v jedné ze scén představí nástroje k budoucímu řezničení, ale postavy za celou dobu představit nedokázal. Anabáze Royovy nacistické stolice není zrovna výkvět humoru a po sérii zbytečně natahovaných scén bylo jen otázkou času, kdy vtipnost pojde na řídkost. Pokud to kvóty dovolí, český remake s plešatým Budařem, Kateřinou Hrachovcovou a Ondřejem Hejmou.. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)

Reklama

Reklama