Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (334)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Wirkolu mám moc rád, je to typ režiséra, který se umí utrhnout z řetězu a někdy peláší dokonce stejným směrem, který mě vyhovuje. Cesta za smířením začíná až netypicky poklidně a vlastně člověk čeká co z filmu vyleze. Po zhruba 20 minutách začíná první zvrat a není posledním. Prozradím snad už jen tolik, že krve bude samozřejmě dost. Noomi Rapace to stejně jako většině evropským hercům nejvíce sluší v domácí produkci. 75% ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Normálne som sa kvôli tomuto filmu znova prihlásil do svojho účtu (po pár rokoch) , aby som zo seba niečo vyblil. Takže dámy, páni, tranzistori, nebinárni a vlastne veškerá populácia kde akých úchylných deviantov... Konečne !!! Konečne po kurva dlhej dobe som narazil na film, ktorý mi vrátil šťavu do gúl. Ono našinec (rozumej biely heterosexualny chlap bez pocitu viny za všetky krivdy ľudstva, ktorý sa sem tam ešte aj na ženu usmeje bez toho, aby sa šiel na pol dňa hanbiť do kúta za sexuálne obťažovanie ) v dnešnej dobe nemá šancu... V dnešnej krásnej dobe politickej kokotnosti sa človek musí prehrabať nekonečným svinstvom účelových, ideologických a nútených výplachov plných spravodlivých a ukrivdených primátov, emancipovaných kosostvorcov (rozumej píč) a vystajlovaných polobuzerantov, ktorých hladina testosterónu dávno ustúpila do nekonečna. A tak jeden zanevrie a vracia sa k dévédéčkam s Rambom... Proste Hollý Úd už dávno nehrá prím pokiaľ ide o zábavnosť alebo chuť niečo tvoriť - TEDA O TO, O COM MAJÚ FILMY BYŤ !!! Ja nečumím na tú bedňu preto, aby ma niekto prevychovával, dával mi rozumy a nejaké posolstvá do života ! Ja sa chcem pri filme ZA-BA-VIŤ ... A toto je presne ten film...toto ja presne chcem vidieť... Je to skôr na tie 4 POMOhviezdy, ale ja tu piatu dám rád a s hrdosťou... Čau ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tommy si u mě šplhnul Sedmi životama, a posunul se o dost vejš, než byl po Dead snow. A to na svým kontě filmů ještě tolik nemá. Sice Cesta....... nemá nijakou dynamiku, a příběh je jednoduchej jak prase, jatka jsou to ale slušný. Fakt už si ani nepamatuju na podobnej krvavej koncept filmu , jako tohle. V poslední době toho v podobný tónině příliš nevzniká. Ale je to pekelný, a slušný. 80%. P.S. Podobně nadšeně sem zprvu hodnotil i francouzský Uvnitř, a pak to vyprchalo. Snad se to tady taky nestane. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tvl, Netflix se nějak rozjel. Poté, co nechali volný ruce Daveovi Chappelleovi v jeho stand-upu The Closer a dokonce se za něho postavili při protestní kampani vlastních zaměstnanců proti němu, produkujou tuhle nehoráznou jízdu Tommyho Wirkoly, kterej si z politické korektnosti dělá naprostou prdel. A že se mu teda zadařilo. Dlouho jsem se tak nenasmál. Výbornej scénář, nápaditá a vtipná režie, fantastičtí herci- obzvlášť Noomi Rapace je k sežrání- a drží to perfektně pohromadě. No a spolu s Nobody tady máme dalšího legendárního dědečka, kterej válí stylem, že jsem šel do kolen. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Párová terapie podle Wirkoly aneb jak se dokázal norský režisér katapultovat i mimo evropské měřítko mezi ty, na jejichž filmy se budeme s radostí těšit. Protože po boku všech ostatních bláznivin, co už stačil vytvořit, ani Cesta za smířením nezapadne a budete na ni vzpomínat jako na dost brutální, ale dost zábavnou kravinku, která minimálně u mě vzbudila mnohem větší sympatie k Noomi Rapace. Dobrá práce, už se těším, co se vyklube z připravovaného The Father. [viděno na Netflixu 12.4.2024] ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)

Reklama

Reklama