Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (334)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá terapie pro manželé v krizi. Scénáristicky vymazlená podívaná, která mne ale ve finále neodrovnala jako Tommyho předešlý počin What Happened to Monday. Prvky komedie zvládnuté naprosto skvěle, i přestože nejsem jejím fanouškem. Gore uspokojující, byť občasné off-screen záběry zážitek trošku zkazí. Skvělé herecké výkony, hlavně ze strany Noomi. Velikým problémem jsou emoce, které v podobném tématu jsou důležité, bohužel zde chybí, proto nemůžu jít s hodnocením výš. Mojí nejoblíbenější postavou byl paradoxně záporák - neboli blonďák s hákáčem na hrudi. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Doprdele, zase nářez ze Severu. Jak já to miluju, přistihl jsem se jak se několikrát potutelně usmívám a říkám si, jo tak tohle je přesně pro mě. Herecká a režisérská sestava, která by úspěch měla zaručit a tak se i stalo. Brutální, skvěle natočené scény, zároveň černé a vlastně úsměvné. To je přesně vlastní severské kinematografii. Moc rád jsem viděl po dlouhé době Aksela Hennieho a samozřejmě Noomi taktéž perfektní. No a ta příroda, to je balzám. Doufám, že uvidíme více severských filmů na Netflixu. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Válka Roseových na norskej způsob. Ovšem Douglas nemá vlasy, Turner lokny a DeVita vystřídala halda jinejch prapodivnejch lidiček se vkusem vyprávět. Fakt se tahle rozmanitá pohodová dovolená u jezírka vydařila. Kdo je zvědav, ať nemarní čas na prdeli v baráku a vypraví se za tou vůní lesa a čerstvýho vzduchu taky, stojí to za to! 80% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Norové přidali do skandinávské filmografie další drsný kousek, který je však naštěstí okořeněn absurdním humorem, což u mě podobné snímky plné násilí dokáže změnit na poživatelné ;-). Partnerské neshody se manželé tentokrát snaží řešit razantně, což je zdrojem zajímavých situací. Bohužel však čím dál více byly tyto akce nepřesvědčivé a přehnané. Protože žádná z postav nebyla nijak sympatická, tak se nedalo nikomu fandit, a proto mi bylo vesměs jedno jak to skončí. Nakonec to skončilo předvídatelně, tak to taky nepřidává filmu moc plusových bodů. Ale nejsem zklamaný a parkrát jsem se dobře zasmál. Není to film, ke kterému se budu chtít vrátit a ani doporučit, takže čistý průměr s malým pluskem na konci. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Párová terapie podle Wirkoly aneb jak se dokázal norský režisér katapultovat i mimo evropské měřítko mezi ty, na jejichž filmy se budeme s radostí těšit. Protože po boku všech ostatních bláznivin, co už stačil vytvořit, ani Cesta za smířením nezapadne a budete na ni vzpomínat jako na dost brutální, ale dost zábavnou kravinku, která minimálně u mě vzbudila mnohem větší sympatie k Noomi Rapace. Dobrá práce, už se těším, co se vyklube z připravovaného The Father. [viděno na Netflixu 12.4.2024] ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama