Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (99)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Tohle je přehlídka sociálních případů díky zeťákům." Ach, kam se vytratila svěžest a originalita předchozích dílů? Podle dobrého hodnocení jsem čekal nějakou vynalézavost. Dočkal jsem se celkem nemilého recyklátu s nudnými dialogy. Narážky nejsou dost vtipné. Chybí tomu nějaká pekelná rodinná roztržka a následné usmiřování. Dokonce i André je dost vlažný. Moc jsem se opravdu nenasmál. Další díl prosím netočit! 5/10 ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování francouzské komedie Co jsme komu udělali? (2014) se opět naváží do rasistické netolerance a předsudků. Stejně jako předešlé dva filmy je založená na náboženské a rasové rozmanitosti jedné francouzské rodiny. Jen okrajově přibyla národnostní nesnášenlivost vůči Němcům. Pokračování si drží srovnatelnou úroveň s jedničkou a dobře mě bavilo, ale už chybí původní originalita a trochu se omrzí. 65% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se v Co jsme komu všichni udělali? potřetí vydávají do vod zdánlivě rasisticky a xenofóbně laděného humoru, který je však stále velmi korektní a polechtá bránici, byť je ono kouzlo svěží jedničky už tak trochu pryč. Ansámbl se rozrostl o další postavy a myslím, že jejich počet byl už hraniční, nicméně stále přehledný. Divák se opět na devadesát minut ponoří do radostí a strastí početné rodinky Verneuilových, jejíž členové jsou postaveni před nejednu zkoušku. Postava Helmuta byla vyloženě zbytečná a děj by se bez něj obešel. Doufám, že se jedná o závěr trilogie, jejíž případné pokračování by už muselo hodně vařit z vody a mohlo by působit příliš překombinovaně. Slabší čtyři hvězdičky! ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprosto dokonale zpracovanou trilogii, kterou doporučuju všem. Víc multi-kulti rodinu snad nikde v kinematografii nenajdete a ty rozhovory mezi jednotlivými rodinami jsou naprosto skvělé a zaručeně Vás pobaví. Stále jako nejlepší považuji první díl, ale toto 3. pokračování nedělá nic špatně, a dle mého je stejně kvalitní, ba i o špetku lepší než díl druhý. Zde se totiž setkáme i s rodiči synů. O zábavu tak bude postaráno. Stále to však není nic převratného a poslední 2 filmy těží co se dá ze slávy prvního filmu, proto to na více než 3 hvězdičky nebude, ale snímek hlavně s dabingem pana Donutila a Elišky Balzarové vřele doporučuji. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než druhý díl, avšak o malinko horší než první díl. Třetí díl série je ovšem velmi povedený, líbí se mi příběhy rodiny Verneuilovy. Zde nastane opět řada komických situací, kdy se divák zasměje. Opět se také nejvíce ztotožňuji s Claudem, to je fakt sympaťák v podání Christiana Claviera. Jediné co mi na filmo vadilo bylo to, že se pustili do zápletku s černým Ježíšem, to se mi jako křesťanovi nelíbilo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Oproti vzducholodím se nedá horkovzdušný balon řídit (pouze využíváním větru jde lehce směrovat), a proto není možné přistát na konkrétní místo jako ve filmu. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno