Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (99)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Možno najslabšia z troch častí, ale nápady nedošli. Film chvála pánu ostáva pri svojom politicky nekorektnom humore a Clavierov humor nie je jediným vrcholom, scenár je písaný, aby čiel gag za gagom a ono to funguje aj u slniečkára aj u konzervatívca, keď každý trocha prižmúri ideologické oko. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Po slabší dvojce je třetí, a zřejmě poslední díl, opět na úrovni prvního dílu. Clavier je stále výborný, David s Rashidem nezklamali a jsou hned po všech rodičích tou největší perlou. Slizký Helmut taky neměl chybu. Samozřejmě nejlepší jsou rodičové, kteří perlí neustále. Opravdu moc pěkná francouzská komedie, která si s multikultůrní korektností vytírá celuloid a ničeho se nebojí. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rčení “Do třetice všeho dobrého” se dostavilo i k sérii, kterou jsem si před lety hodně oblíbil a i po dvojce jsem si říkal, že by se tahle rozverná francouzská rodinka mohla ještě jednou vrátit. Ono k tomu doopravdy došlo, zase jsem se rád shledal se starými známými, pokochal se krásou nejen Elodie Fontan, ale upřímně doufám, že klasický mustr trilogie bude stačit. Některé zdejší linky (viz ta se zahradou) už působily silně našroubovaně. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Co jsme komu udělali je i na potřetí excelentní trefa do černého a takhle se celé kino neřezalo už ani nepamatuji. Jedna vtipná situace střídá další, humor je nápaditý a trefný, opět si bere na paškál všechny možné rasové, náboženské i jiné palčivé témata a opět není nouze o nějakou tu originalitu. K téhle sérii nemám co, francouzi tohle prostě umí, herci jsou skvělí a lepší český dabing než u francouzských komedií by člověk taky těžko pohledal. Bez výhrad, ale když porovnám s předchozími dvěma díly, tak přece jen na ně trojka nedosahuje, proto "jen" 4,5*. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pro mě se naštěstí mepotvrdil ten sestupnej trend většiny pokračování. Je to vlastně neuvěřitelný, jaká kadence vtipnejch dialogů se tady rozjede. A nevím jak v originále, ale tentokrát mě ani českej dabing, i když ho neprosazuju, ani nevadil. Byl vcelku povedenej. Klavír tady zase exceluje, a o parník zastiňuje ten zbytek hereckýho týmu. Pobavilo. 80%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Rolu Odile mala aj po tretíkrát stvárniť Julia Piaton, lenže z projektu musela pre iné pracovné záväzky odstúpiť. Postavu nakoniec stvárnila Alice David. (Arsenal83)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama