Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

Figu 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě celej život unikalo a hle, konečně a určitě né špatně! Ty devadesátky byly prostě boží! Charismatický drsoňové, nějaká slušivá kočula společně s lechtivější scénkou, spousty výstřelů a výbuchů, ale hlavně JEDNA VELKÁ AKCE! A to mě baví a to se mi líbí. Hodně moc podobný Pomstě s Costnerem či třeba Útěku do Mexika s prvním Baldwinem. Cindy Crawford určitě hereckej potenciál měla a možná ho i mohla více využít. No co, alespoň tu máme svižný béčko jako prase! Jako hovado!! Jako štvanou zvěř!!! 75% ()

5150 

všechny recenze uživatele

Potenciál Cindy Crawford je výborně využitý a sympatický William Baldwin se k ní docela hodí. Navíc Salma Hayek (ve stejném roce se proslavila v rodriguezově filmu DESPERADO) v hezké mini roličce.. Akčních scén dostatek, několik zábavných momentů se také najde a díky svižné režii a příjemné stopáži, to na jedno zkouknutí docela pobaví. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

NIČ-ČIN-PUĽČ... Odpad nedám dopozeral som to, ale s vypätím síl. Tupé, neoriginálne, tuctové, nudné. Je tu síce všetko, čo sa od akčného filmu čaká (streľba, výbuchy, nahota, sex, teroristi...), ale je to pospájané tak neprirodzene až umelo. O hercoch sa dá povedať, len to, že šichtu si odbili, zhrabli pár dolárov a ideme ďalej. Herecké výkony gumové, výraz nula. Rusi počítačovo a munične vybavený nedokážu zastaviť jednu pipku a nafrneného policajta, aké originálne. Vlaste sa teraz zamýšľam, za čo tú hviezdu dávam. ()

Ad4mson 

všechny recenze uživatele

Asi takhle. Tenhle film je v první řadě neskutěčně neumětelské řemeslo, tudíž se Sipesovi rozpadá pod rukama. Za druhé, scénář je neskutečně tupej a nemůžete tedy očekávat nějaké originální řešení krizových situací. Scéna v hotelu budíž příkladem. Proč tedy tří hvězdičky? Ta první za Cindy, která je fakticky kus (i když neumí hrát) a druhá za skvělý hudební doprovod od Marka Manciny. Úvodní "main title" s běžící Cindy je vynikající. Jinak tedy stěží průměr. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Viete ako sa hovorí policajtovi v obleku? Obžalovaný." Nízkorozpočtové akčné béčko z 80. rokov. Až nato, že v skutočnosti bol rozpočet poriadne premrštený a Silverovi zrejme ten brakový scenár ležal v šuflíku o 10 rokov dlhšie, než mal. Jednoducho film, ktorý "zaspal dobu", ale zároveň film, ktorý je tak príšerný, až je úžasný. 50 % ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)

Reklama

Reklama