Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

megajalec 

všechny recenze uživatele

Nie príliš originálne, ale zas nie také zlé, ako to tu líči väčšina užívateľov. Fajn tempo, dobrá stopáž, ktorá zaručuje, že vo filme nie sú hluché miesta, akcie je dosť, aj nejaká tá ľahká erotika (Cindy je hot!). Samozrejme, logické nedostatky film má, ale napriek tomu, utieklo mi to. A Cindy tiež nebola až taká hrozná. Škoda, že Salma Hayek mala takú malú roličku. Slovo k Baldwinovi: ten chlap sa má, ničí Rusov, ako na bežiacom páse, nič sa mu nestane, obrába Cindy (alebo sem Sharon Stone), no čo viac si chlap môže priať :) ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Rutinérsky natočený akčný film bez štipky invencie a nápaditosti, bez akejkoľvek originality s otrasnou Crawfordovou a ešte horším Baldwinom plný nudy a príšerných logickych dier ... Sorry Cindy, ale ty na hraný film NEMÁŠ ... A Andrew ty nemáš snáď vôbec na nič, čo sa týka filmu :D. Z milosti dám 2, ale nepýtajte sa ma prečo - nedokážem na to odpovedať ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Kdybych tento film hodnotil jako elektrospotřebič dal bych A+,ale jinak musím dát filmově za nostalgii 3 hvězdy.Rok 1995 měl všechno co roku 2019 chybí a to např. videokazety které se točily stále dokola,původní cenově dostupné časopisy jako Cinema a další které jsme hltali a obdivovali v nich akční hrdiny a v neposlední řadě byly na molech modelky s dokonalými křivkami,kterým slušely nejen kostýmky,ale i v pokojích u kluků vždy vyhrazené VIP místo na válečkem vymalované zdi.Film je o právničce Kate(Cindy Crawford),která se dostane díky jednomu případu do nesnází,jde po ní KGB,ale bohužel pro ostré hochy a bohudík pro ní jí v nelehké situaci pomáhá policista Max(William Baldwin),který z každé kaskadérské akce vyvázne s čistým štítem a tak nějak se i se statečnou právničkou probojuje až do konce.Koukatelný průměrný film na jedno shlédnutí. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to už docela dávno a kromě Crawfordový koz někde ve vlaku (což mi ale v té době přivodilo celkem silné šimrání v podbřišku – za to taky ta jedna hvězdička) si pamatuju akorát superdebilní scénu, kdy se Baldwin skryje před chlápky s termovizí tím, že si stoupne pod sprchu, ošplouchne se a běží dál, jenže oni už ho nevidí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Víte co,tohle mě napoprvé docela bavilo,ale v tý době se natáčelo tolik akčních a thrillerovejch pecek,že to jaksi zapadlo,a napodruhé už sem to docela hvězdičkově podhodnotil.Ale vlastně dneska,kdy jsou kina plný hovínek pro honibrky,tak vlastně musim tenhle film docela pochválit.na nic si nehrající béčko se spoustou ucházející akce,ty zaporáci po nich jdou jak slepice po flusu,a i když tam jsou z obou stran celkem nepochopitelný kroky,celkově mě to bavilo.50%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)

Reklama

Reklama