Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

Figu 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě celej život unikalo a hle, konečně a určitě né špatně! Ty devadesátky byly prostě boží! Charismatický drsoňové, nějaká slušivá kočula společně s lechtivější scénkou, spousty výstřelů a výbuchů, ale hlavně JEDNA VELKÁ AKCE! A to mě baví a to se mi líbí. Hodně moc podobný Pomstě s Costnerem či třeba Útěku do Mexika s prvním Baldwinem. Cindy Crawford určitě hereckej potenciál měla a možná ho i mohla více využít. No co, alespoň tu máme svižný béčko jako prase! Jako hovado!! Jako štvanou zvěř!!! 75% ()

faraoon odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu nesrovnat totálně topornou, nepřirozeně, beznadějně mizernou a bezvýraznou neherečku Crawford, která nigdy neměla přeskotačit z prodejních modelingových mol na prkna herecká oproti éterické a překrásné Pavlíně Pořízkové například v miloučkém příběhu Její alibi, která naopak měla na těchto prknech spočinout častěji. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, jen pár průměrně akčních záběrů, slabší atmosféra, bohužel i řada logických nesrovnalostí, které se divák snaží překousnout, jak jen to jde..Podle mě problém filmu je, že není příliš originální a lehce kopíruje něco, co už tady bylo.Hlavním magnetem filmu (páni si přijdou na své) je pak bezesporu světová top star s krasnou pihou na tváři Cindy Crawfordová (dokonce částečně odhalená, snad bez dublérky), bez ní by byl film o ničem. Zajímavý komentář: Pshimi ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Kdybych tento film hodnotil jako elektrospotřebič dal bych A+,ale jinak musím dát filmově za nostalgii 3 hvězdy.Rok 1995 měl všechno co roku 2019 chybí a to např. videokazety které se točily stále dokola,původní cenově dostupné časopisy jako Cinema a další které jsme hltali a obdivovali v nich akční hrdiny a v neposlední řadě byly na molech modelky s dokonalými křivkami,kterým slušely nejen kostýmky,ale i v pokojích u kluků vždy vyhrazené VIP místo na válečkem vymalované zdi.Film je o právničce Kate(Cindy Crawford),která se dostane díky jednomu případu do nesnází,jde po ní KGB,ale bohužel pro ostré hochy a bohudík pro ní jí v nelehké situaci pomáhá policista Max(William Baldwin),který z každé kaskadérské akce vyvázne s čistým štítem a tak nějak se i se statečnou právničkou probojuje až do konce.Koukatelný průměrný film na jedno shlédnutí. ()

Ad4mson 

všechny recenze uživatele

Asi takhle. Tenhle film je v první řadě neskutěčně neumětelské řemeslo, tudíž se Sipesovi rozpadá pod rukama. Za druhé, scénář je neskutečně tupej a nemůžete tedy očekávat nějaké originální řešení krizových situací. Scéna v hotelu budíž příkladem. Proč tedy tří hvězdičky? Ta první za Cindy, která je fakticky kus (i když neumí hrát) a druhá za skvělý hudební doprovod od Marka Manciny. Úvodní "main title" s běžící Cindy je vynikající. Jinak tedy stěží průměr. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)

Reklama

Reklama