Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku atraktivní hollywoodská akčňárna, která se může pochlubit především strhujícím tempem, které má při solidní stopáží téměř explozivní drajv. Cindy Crawford není dobrá herečka, avšak jako sexy symbol? Proč ne. Baldwin je překvapivě sympatický a dohromady tvoří solidní dvojku. I když scénář je jednoduchoučký a dějových nedostatků je zde dost, na všechno zapomeneme díky strhující a překvapivě zručně natočené akci. Je jí tu hodně a dobře se na ní kouká (opravdu geniálně nasnímaná je scéna výbuchu apartmánu). Za pozornost stojí i atmosferická hudba Marka Manciny. Béčkovitá jednohubka jak vyšitá. ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Bezduchá hovadina a zasloužený propadák, film kde akční scény jsou neuvěřitelně odfláklé, například auto vybouchne dříve než narazí do sloupu nebo scéna kdy hlavní hrdina se ve sprše doslova zmrazí a herecké výkony jsou jen slovo o takzvané réžii nemůže být řeč a já idiot na to tehdy šel do kina, děs běs. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě celej život unikalo a hle, konečně a určitě né špatně! Ty devadesátky byly prostě boží! Charismatický drsoňové, nějaká slušivá kočula společně s lechtivější scénkou, spousty výstřelů a výbuchů, ale hlavně JEDNA VELKÁ AKCE! A to mě baví a to se mi líbí. Hodně moc podobný Pomstě s Costnerem či třeba Útěku do Mexika s prvním Baldwinem. Cindy Crawford určitě hereckej potenciál měla a možná ho i mohla více využít. No co, alespoň tu máme svižný béčko jako prase! Jako hovado!! Jako štvanou zvěř!!! 75% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nekecávat, Cindy je prostě megasamice a na Baldwinově místě bych si natáčení pořádně užil, ale vlastně co, vždyť já jsem si to taky pořádně užil. Film má tempo, vtip, akci, hlavní hrdinové jsou sexy a to, že zdejším odborníkům tam chybí výuka matematiky je jen jejich problém. No a ten sex ve vlaku? Tak samozřejmě, aby měla ta šukačka pořádný grády musel bych tam na Cindy vlítnout já, ale mě si v tu dobu už zabrala Angelina Jolie a Paz Vega, chtěli totiž zkusit trojku s tím nejlepším, takže Cindy měla bohužel smolíčka a musela se hold spokojit s druhou ligou, což je proti mě každej chlap, včetně Baldwina. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Žádným extra příběhem tenhle film zrovna neoplývá, vlastně je to naprosto typckej příběh o detektivovi a jeho klientce, kterou má chrínit, ale jelikož oplývá spoustou akce, tak místo na nějakou větší nudu neni, je sice pravda že William Baldwin neni zrovna nějakej super akční hrdina, ale zvládá to obstojně a když už mu dojde dech, tak je tam Cindy Crawford na kterou se dá koukat vždycky ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)

Reklama

Reklama