Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto Joelovi Silverovi nevyšlo. Ako štvaná zver stála 50 miliónov, ale na celom svete ich zarobila len trápnych 26. Ale to tak dopadne, ak si do tímu naverbujete modelku Cindy Crawford. Už titulkový beh ranným slnkom zaliatou plážou naznačuje, že slávny producent (Smrtonosné zbrane a aj pasce, 2x Predátor) nemieni prehajdákať možnosť a mieni jej telo ukazovať pri najbližšej príležitosti. Ak ju máte radi, prídete si na svoje (vrátane vlakovej erotiky). Mizernému režisérovi sa podarilo dať dokopy aspoň hŕstku fajn scén (termovidenie, automobilová naháňačka). Ale inak krvavo obstojne zvládnutú akciu podráža slabé zlo (KGB) a fakt, že William Baldwin je ako akčný hrdina ešte slabší, ako Christian Slater v Operácii Zlomený šíp. Vo vedľajšej úlohe zaujme nie ani tak protivná Salma Hayek, ale skôr Jenette Goldstein alias Vasquez z VOTRELCOV. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Coby akční thriller je tento film vážně slabota, s tím musím samozřejmě souhlasit. Ty akční scény, přestřelky, pronásledování a výbuchy – oku snad i trochu lahodící a v mnoha případech tady haprovala logika asi stejně tak, jako napůl zapnutý vibrátor v kabelce Cindy Crawford. Taky patřím k těm, kterým se za mlada tahle samice opravdu hodně líbila a poprvé se na to díval hlavně kvůli ní. Když to dávali nedávno v televizi, vydržel jsem do oné žhavé scény ve vlaku a pak jsem usnul. Protože co se zápletky týče, tak se člověk vážně musí dost namáhat, aby u toho neusnul… ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film jsem se koukl jen z důvodu nepřekonatelné krásy Cindy Crawfordový a myslím, že jsem tak splnil producentské očekávání, že lidi se na to půjdou podívat jen kvůli té dechberoucí kráse Cindy Crawfordové. Ani samotná Cindy nemohla očekávat, že po tomto filmu se nabídky na filmy pohrnou , protože to byla , promiň mi to Cindy, hrůza hrůzoucí. Jako právnička možná ale jako herečka nikoliv. Je fakt že byla nádherná ale to ve filmu nestačí... B¨No a koukám že režisérovi Andrew Sipesovi tento film asi moc slávy na poli filmových režisérů nepřinesl a když se podívám na jeho filmografii udělal dobře, že se na další filmování vybodl:-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Modelka Cindy Crawford tak moc toužila zahrát si ve filmu a až se to stalo tak v podstatě (kromě svého obnaženého těla) nepředvedla zhola nic. Vztah s Baldwinem se dá jen těžko uvěřit, protože on není žádný krasavec a už vidím jak by s ním Crawfordová chodila. To se tedy tvůrci sekli. Ovšem na druhé straně jako akční film to solidně šlape a Andrew Sipes zvládá akční scény překvapivě dobře. Napětí, honičky, přestřelky a i erotika jsou zde zastoupeny v bohaté míře. Film komerčně neuspěl, Baldwinova kariéra zhasla, Crawfordová se už do filmování tolik nehrnula a režisér Andrew Sipes už nikdy nic nenatočil. Film je to solidní. 60% ()

cab 

všechny recenze uživatele

Uz upoutavky lakaly hlavne na lechtive sceny s hlavni hrdinkou (Cindy Crawford), coz je logicke, protoze ji to slusi a pevne telo ma taktez. Jenomze premisa filmu je neoriginalni, lepe receno je divak postaven pred velmi predvidatelny sled udalosti, ktere jsou navic nezajimave podany onomu dychticimu tvorovi. Beckovitost z toho jen zari. 40% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)

Reklama

Reklama