Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je krom brutální akce a brutálního výrazu Willa Boldvina úplně o ničem ... a mně osobně se mnohem víc líbila Šelma Hájek než Pindy Kráford ... velká škoda, že tam byla jen pár minut ... ale to ji stačilo, aby mě "uhranula" ... Will Bóldvin vypadal jako když jeho tučnějšímu bratrovi někdo narval do držky supersilný lux a zapnul to na plný obrátky ... a ta liposukce měla své následky ... Tragické a komické zároveň ... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Coby akční thriller je tento film vážně slabota, s tím musím samozřejmě souhlasit. Ty akční scény, přestřelky, pronásledování a výbuchy – oku snad i trochu lahodící a v mnoha případech tady haprovala logika asi stejně tak, jako napůl zapnutý vibrátor v kabelce Cindy Crawford. Taky patřím k těm, kterým se za mlada tahle samice opravdu hodně líbila a poprvé se na to díval hlavně kvůli ní. Když to dávali nedávno v televizi, vydržel jsem do oné žhavé scény ve vlaku a pak jsem usnul. Protože co se zápletky týče, tak se člověk vážně musí dost namáhat, aby u toho neusnul… ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $11,534,477Tržby Celosvetovo $32,334,477║ čakal som ďaleko väčšiu hrôzu ale nakoniec celkom pozerateľné aj keď nechápem toho dobráka investora čo sponzoroval tú peknú rozpočtovú sumu, inak béčkový príbeh újde, nenudí, akcia slušná /50%/ ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

V súčasnosti sa občas točia omnoho väčšie blbosti...hollywood vypľúva filmy, čím ďalej tým rýchlejšie a tak je aj viac odpadu. Tento film má 15 rokov a na vtedajšiu dobu (aj dnes sa dá v pohode pozerať) bol super, tak trochu nechápem tomu nízkemu hodnoteniu. Tým dvom to seklo, to je jasné. Film mal dej, akčné scény na r. 1995 boli úplne v pohode. Hodnotím kladne. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vnútorne tak trochu cením odhodlanie a zapálenosť Andrewa Sipesa natočiť celovečerný film len za tým účelom, aby svetu podaroval darček v podobe vyzlečenej Cindy Crawford v milostnej scéne s tým najhorším hercom na planéte, zabalenej v jednom z najdementnejších filmov deväťdesiatok (čo je rozhodne na pováženie, nakoľko mám komplet schrúmanú rež. filmografiu Andyho Sidarisa). A že inému dôvodu na natočenie sa nedá veriť vtipne nabáda aj to, že Sipes predtým a ani potom už nič iné nenatočil :D Cením ale zasadenie do Miami, scénografa, veľa dažďa a nefalšovanosť toho, že toto je tak 90s snímka ako len 90s snímka môže byť, inak beznádejná stoka. Horší film toho roku bol údajne len It's Pat, čo znamená len jedno – idem rovno naň. A nech už radšej konečne vyjde tá doku miniséria (aj) o Cindy, lebo to trojročné čakanie je čistá mizéria. (29.4.2021) (9.6.2023) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)

Reklama

Reklama