Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proudové letadlo Boeing 707 je na své cestě z Atén do Říma a New York City uneseno palestinskými teroristy. Ti požadují, aby je pilot dopravil do Iráku. Zabíjejí cestující jednoho po druhém, dokud nedosáhnou splnění svých požadavků. Mezitím je do akce povolán elitní tým členů výsadkové jednotky vedený majorem McCoyem a plukovníkem Alexanderem, aby zlikvidoval všechny teroristy v letadle včetně těch, kdo jsou do únosu zapojeni. Čeká je nelehký úkol pokusit se znovu získat kontrolu nad letadlem dříve, než teroristé zabijí všechna rukojmí… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (143)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Budu neobjektivní ale musím jít nahoru. Oproti většině Norrisovek je tahle vskutku Áčková. Konečně si zahrál Chuck ve velké produkci a ještě navrch vyfasoval parádní motorku, která umí střílet rakety. Arabský Robert Foster na konci dostane solidně na kasu. No co více si přát. Dabing, nostalgie, jednoduché, jasné. 70% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nikdy sem neměl moc rád Norrise,a i přes spoustu viděnejch filmů v mladym věku ho teď považuju za docela babralskýho herce????.Studio cannon a jeho producenti G+M maj širokou paletu udělanejch filmů,ovšem povětšinou dost bídný kvality.Delta force je slušně obsazený,výbuchy a všechny efekty nevypadaj uměle,ani příběh neni úplně blbej,ale těch chyb.Tuny nesmyslů,a do toho Norris,dřevo bez špetky charismatu,tvaří se při boji stejně jako na hajzlu.Slabota za dvě.40%. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Tu máte deky na noc.“ – „A kde sú postele?“ – „Načo postele? Zajtra aj tak zomriete.“ Tunajší obsah Letnej filmovej školy trafil klinec po hlavičke. Paradoxné ale je, že dramatická línia, hlavne zo začiatku, bola celkom funkčná, akurát postupom času prešla do nudy a posledná polhodina je už klasické chucknorrisovské vyhladzovacie béčko rokov osemdesiatych. Čo nevravím, že je vyslovene zlé, ale oproti tomu ako film začal, je to teda riadny kontrast. 40 % ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

80. léta jsou doménou jednoznačně nejlpších akčních filmů. Doba kdy ste na vypadání cool potřebovali velký muskle a ne litr gelu na hlavě, kdy režisér nepotřeboval v divákovi střihem vyvolávat epileptické zachvaty, kdy nadsamci kosili veškeré zlo bez zbytečných plků........ Film bych rozdělil na dvě pasáže, v první se odehrává jakési "drama", kde se režisér fakt snaží tlačit na pilu (u čehož jsem parkrát vybuchl smíchy) ,ale není zde skoro žádná akce. To se ale naštěstí změní v druhé půlce, kde se konečne dostanou do popředí Chuckovi schopnosti, který kosí jednoho šílenýho teroristu za druhým. K tomu ještě starej fotr Lee Marvin -> slovy klasika: Vážení kdo z Vás na to má :D ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Steven Seagal, Michael Dudikoff, Dolph Lundgren, všetko hviezdy akčných filmov. Ale ani jeden z nich nedokázal postaviť dom v ktorom sa narodili. Tento výkon zvládol len Chuck Norris. Nikdy síce nebol č.1 akčňákov, ale jeho chlpatá odpoveď na Ramba bola šlágrom veľkého množstva VHS zbierok v časoch jednohlasného dabingu. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Jde o jeden z prvních filmů, v nichž se objevil Liam Neeson. Zahrál si však maličkou roli na úrovni komparzu, takže v závěrečných titulcích napsaný není. (ČSFD)
  • Filmaři původně chtěli Delta Force natočit ve spolupráci se skutečným zakladatelem jednotky Delta Force, plukovníkem Charlesem Beckwithem. Plánem tehdy bylo natočit fiktivní verzi záchrany rukojmí z Íránu během krize v roce 1979, ale tak, aby se operace na konci namísto neslavného selhání podařila. Beckwith se následně projektu zřekl s tím, že pošlapává památku padlých. (ČSFD)
  • V Norsku byl film zkrácen o 8-9 minut, aby získal mírnější rating. (Cheeker)

Reklama

Reklama