Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proudové letadlo Boeing 707 je na své cestě z Atén do Říma a New York City uneseno palestinskými teroristy. Ti požadují, aby je pilot dopravil do Iráku. Zabíjejí cestující jednoho po druhém, dokud nedosáhnou splnění svých požadavků. Mezitím je do akce povolán elitní tým členů výsadkové jednotky vedený majorem McCoyem a plukovníkem Alexanderem, aby zlikvidoval všechny teroristy v letadle včetně těch, kdo jsou do únosu zapojeni. Čeká je nelehký úkol pokusit se znovu získat kontrolu nad letadlem dříve, než teroristé zabijí všechna rukojmí… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (141)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Naprosto typický akční film 80. let, nad kterým musel v té době každý říkat "Wow", "Páni", "to jsou machři", nebo "nářez". Jsem přesvědčen, že tomu tak skutečně bylo. Jenže v dnešní době je to velmi laciný film s opravdu mizernými hereckými výkony, jednou melodií, která si vystačí na všechno, od honiček, na přestřelky, až po titulky. Šíleně dlouhé, za to místy docela zajímavé, určitě tento film nezavrhuji. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film, který patří mezi velmi dobré filmy s Chuckem Norrisem. Příběh je celkem klasický o únose v letadle. Někdy nastane menší nuda, ale moc to nehrozí. Film má dobré spracování, je zde kvalitní akce, příběh zaujme a Chuck Norris asi nejvíce zaujme. Film není přeakčnělý, ale pořád je to stará dobrá klasika. Film hodnotím na 72% = **** ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Film jsem poprvé viděl tak před patnácti lety, kdy jsem z filmu byl unešen, byla to totiž éra hraní na vojáky, a v podobných filmech jsem se vzhlížel. Pamatoval jsem si pouze, že Chuck střílí z bazooky B-300 a že jednotka Delta Force používá bugyny. První hodina je únos letadla a přípravy akce a ve druhé hodině na to Delta s Chuckem a Lee Marvinem vletí a smete teroristy. Je to propagandistický snímek, o tom žádná, ale já se bavil kdysi a bavil jsem se znovu i teď. Poslední film Lee Marvina a zároveň oblíbený film mého zesnulého kamaráda. 4* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Třetí hvězdu nakonec zachránilo akční finále, na které jsme celou dobu čekali a místo toho se film 2h táhne v letadle a přípravou na závěrečnou akci. Pak už si to Chuck pohlídá. Hledal jsem největší a nejzásadnější film Chucka Norrise, což bude nejspíš Delta Force. PS : má to fakt hroznou a nehodící se hudbu jak z Návratu do budoucnosti. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

80. léta jsou doménou jednoznačně nejlpších akčních filmů. Doba kdy ste na vypadání cool potřebovali velký muskle a ne litr gelu na hlavě, kdy režisér nepotřeboval v divákovi střihem vyvolávat epileptické zachvaty, kdy nadsamci kosili veškeré zlo bez zbytečných plků........ Film bych rozdělil na dvě pasáže, v první se odehrává jakési "drama", kde se režisér fakt snaží tlačit na pilu (u čehož jsem parkrát vybuchl smíchy) ,ale není zde skoro žádná akce. To se ale naštěstí změní v druhé půlce, kde se konečne dostanou do popředí Chuckovi schopnosti, který kosí jednoho šílenýho teroristu za druhým. K tomu ještě starej fotr Lee Marvin -> slovy klasika: Vážení kdo z Vás na to má :D ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Jde o jeden z prvních filmů, v nichž se objevil Liam Neeson. Zahrál si však maličkou roli na úrovni komparzu, takže v závěrečných titulcích napsaný není. (ČSFD)
  • V Norsku byl film zkrácen o 8-9 minut, aby získal mírnější rating. (Cheeker)
  • Scenár bol napísaný na základe skutočných udalostí, ktoré sa stali 14. júna 1985. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama